Hey baby
Boek

Hey baby kalender met 52 speel- en knuffeltips waar je baby blij van wordt (en jij ook) : van nul tot één jaar ([2018])/ Laura Van Bouchout & Monique Melotte, met tekeningen van Eva Mouton

Tips voor spelletjes om baby's van 0 tot 52 weken uit te dagen om te bewegen. Uitgave met grote spiraalband en uitleg van 52 speel- en knuffeltips, elk voorzien van een of meerdere kleurenillustraties. Voor opvoeders met baby's van ca. 0 t/m 1 jaar.

Recensie

Dit praktische werkboek, met een grote spiraal buiten de band, staat boordevol spelletjes voor ouders en hun baby vanaf 0 tot 52 weken. De auteur beoogt de band tussen ouders en kind te verstevigen door tijd te maken voor warme aandacht voor zowel het kindje als de ouders zelf. Iedere week bevat een spelletje dat bij de ontwikkeling van de baby past. Om de tekst te lezen, dient het boek een kwartslag te worden gedraaid. Voor de tekst is een grote speelse letter gebruikt. Door de stevige 'uitklapbare' vorm aan de onderzijde kan het boek rechtop staan zodat de instructies goed leesbaar zijn. Vlot en modern vormgegeven met op elke bladzijde een of meerdere gekleurde tekeningen (op een pastelkleurige achtergrond) die de tekst verhelderen. De afgebeelde personen laten etnische diversiteit zien. In kaders wordt achtergrondinformatie bij de oefening gegeven. Een van de auteurs, Laura Van Bouchout, werkte ook mee aan de informatieve jeugdboeken rond Nelson zoals 'Nelsons ninjaboek'* (2017). Enthousiasmerende uitgave voor o.a. ouders, grootouders, kinderopvang met kinderen van ca. 0 t/m 1 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059088382

Titel Hey baby : kalender met 52 speel- en knuffeltips waar je baby blij van wordt (en jij ook) : van nul tot één jaar
Auteur Laura Van Bouchout
Secundaire auteur Monique Melotte ; Eva Mouton
Type materiaal Boek
Uitgave Leuven : Davidsfonds Infodok, [2018]
Overige gegevens 56 ongenummerde pagina's - illustraties - 22 × 27 cm
ISBN 9789059088382
PPN 417331428
Rubriekscode 617.21
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Babygymnastiek
PIM Rubriek Opvoeding en Onderwijs
PIM Trefwoord Baby's