Praktijkboek natuurfotografie jaarrond
Boek

Praktijkboek natuurfotografie jaarrond wanneer, wat, waar en hoe? (maart 2018)/ auteurs Marijn Heuts, Arno ten Hoeve, Paul van Hoof, Luc Hoogenstein, Ernst Kremers, Bob Luijks, Ron Poot, Roeselien Raimond, Jaap Schelvis, Daan Schoonhoven, Mark van Veen, Johan van de Watering, Johan van der Wielen, tekstredactie Jaap Schelvis ; eindredactie Daan Schoonhoven

Instructieboek met praktijkvoorbeelden over het fotograferen van natuur in Nederland op verschillende locaties in verschillende maanden en seizoenen.

Recensie

Informatief boek dat aangeeft welke diersoorten interessant zijn om te gaan fotograferen in de Nederlandse natuur. Het boek is per maand ingedeeld en volgt dus de seizoenen. Het boek bevat vele kaartjes, overzichten en voorbeeldfoto's. Per maand wordt steeds een natuurgebied in Nederland uitgelicht dat in dat jaargetijde geschikt zou zijn om naar toe te gaan om te fotograferen. In het boek wordt zowel aandacht besteed aan het fotograferen van planten als van dieren, van vogels en landschappen. De bedoeling is constante inspiratie te bieden aan (amateur)natuurfotografen. Het is het tiende praktijkboek in deze uitgebreide serie, die al behoorlijk wat bekendheid geniet. Mooi verzorgde vormgeving met hoge kwaliteit foto's. Met een index van soorten (planten en dieren) en een index van fotografen.

Specificaties

Nederlands | 9789079588206 | 240 pagina's

Titel Praktijkboek natuurfotografie jaarrond : wanneer, wat, waar en hoe?
Secundaire auteur Marijn Heuts ; Jaap Schelvis
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Nijkerk] : PiXFACTORY, maart 2018
Overige gegevens 240 pagina's - illustraties - 24 cm
Annotatie Met index
ISBN 9789079588206
PPN 416674941
Rubriekscode 766.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Natuurfotografie
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Fotografie

Relaties/Serie

Praktijkboek fotografie
Boek

Praktijkboek fotografie (2013-...)

vol.
Uitgeleend