Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Peppa's circus
Boek

Peppa's circus (2018)/ vertaling [uit het Engels]: Bianca Franzen

Bij Opa en Oma Big in de tuin staat een grote tent. Daarin mogen Peppa en haar vriendjes een eigen circus maken. Het wordt een geweldige show! Vierkant prentenboek met kleurrijke illustraties gebaseerd op de animatieserie. Vanaf ca. 3 jaar.

Recensie

Peppa gaat met haar vriendjes op bezoek bij Oma en Opa Big. Oma geeft een tuinfeestje en heeft een grote tent in de tuin gezet. Volgens Peppa en haar vrienden is het een perfecte circustent! Mogen ze hun eigen circus maken? Oma Big vindt het een geweldig idee en gaat meteen de verkleedkist halen. Alle dieren bedenken een circusact en Peppa is de stalmeester, de baas van het circus. Kaatje Kat en Kelly Konijn springen door een hoepel, George, Karel en Oskar rijden op hun driewielers, Emilie Olifant kan goed jongleren en Henkie Hond is de sterke man. Het wordt een geweldige show! Dun prentenboekje met slappe, geniete kaft met een eenvoudig verhaaltje. De illustraties vrolijk en kleurrijk. Afgebeelde voorwerpen, dieren en dingen zijn steeds in een zachte tint omlijnd en ogen erg vriendelijk. De tekst is in de illustraties geplaatst. Goedkoop geproduceerde uitgave voor peuters en jonge kleuters; deel uit de serie 'Peppa', gebaseerd op de gelijknamige animatieserie op NickJr. Op de Engelstalige site www.peppapig.com staat nog veel meer informatie over het aardige varkentje, bovendien zijn er tal van leuke activiteiten te vinden. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047805373

Titel Peppa's circus
Secundaire auteur Neville Astley ; Mark Baker ; Bianca Franzen
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Big Balloon Publishers, 2018 - Gilze : distributie Nederland: Betapress BV
Overige gegevens 24 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Verhaal gebaseerd op de tv-serie "Peppa Pig", gemaakt door Neville Astley en Mark Baker - Vertaling van: Peppa's circus. - London : Ladybird Books Ltd, 2009
ISBN 9789047805373
PPN 41904325X
Thematrefwoord Circussen ; Grootouders
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Peppa
Boek

Peppa (2013-...)

vol. 24
Uitgeleend