Hier begint alles
Boek

Hier begint alles (2019)/ Anna Todd, vertaling [uit het Engels]: Jeannet Dekker

Tessa verlaat haar beschermde leventje met haar overbezorgde moeder en vaste vriend om in Washington te gaan studeren. Via haar vrijgevochten kamergenote leert ze de aantrekkelijke Hardin kennen. Vanaf ca. 16 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Tessa verlaat haar beschermde leventje met haar overbezorgde moeder en vaste vriend om in Washington te gaan studeren. Zodra ze arriveert op haar nieuwe kamer, beseft ze dat haar uitgestippelde plan voor de toekomst wel eens totaal zou kunnen veranderen. Via haar vrijgevochten kamergenote leert ze Hardin kennen. Tessa krijgt een haat-liefdeverhouding met deze ongecontroleerde, anarchistische, maar zeer aantrekkelijke jongen. Goed geschreven verhaal voor niet al te jonge lezers. De vele expliciete seksscènes maken het verhaal broeierig. Het onberekenbare karakter van Hardin zorgt voor spanning. Het verhaal boeit tot de laatste bladzijde. Het is begonnen als fanfictie op een app in Amerika en is uitgegroeid tot een enorme hit. Dit resulteerde in een serie van vier boeken, waarvan dit het eerste deel is. Filmeditie* met een romantische scène uit de film op het omslag. Vanaf ca. 16 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789022586693 | 536 pagina's

Titel Hier begint alles
Auteur Anna Todd
Secundaire auteur Jeannet Dekker
Type materiaal Boek
Editie Derde druk;
Uitgave [Amsterdam] : Boekerij, 2019
Overige gegevens 536 pagina's - 22 cm
Annotatie Filmeditie - 1e druk Nederlandse uitgave: 2015 - Vertaling van: After. - New York : Gallery Books, (c)2014. - (The after series)
ISBN 9789022586693
PPN 42142320X
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Verliefdheid ; Studentenleven
Taal Nederlands

Relaties/Serie

After
Boek

After (2015-...)

vol. #1
Uitgeleend
Anna Todd