Zwart water
Grote Letter Boek

Zwart water ([2019])/ Corine Hartman

Een succesvolle Nederlandse violiste en haar Italiaanse echtgenoot worden na de dood van hun dochtertje door de politie verdacht van enkele moorden.

Aanwezigheid

Recensie

Frederique van Ostende is een bejubeld violiste die lovende kritieken krijgt. Maar sinds de dood van haar dochtertje van zes, mogelijk door een medische fout, is ze niet meer gelukkig en lijkt ze het contact met haar man, de Italiaanse waterbouwkundig ingenieur Davide Vianello, die een project leidt om Venetië te redden, kwijt te raken. Dan wordt opeens hun vrouwelijke huisarts in haar eigen zwembad vermoord gevonden, waarna nog twee mensen worden vermoord in hun bad. De verdenking van politie-inspecteur Kees-Jan van Aerendonck valt al gauw op Davide en Frederique, maar het lukt hem niet bewijs te vinden. Het verhaal is uitstekend opgebouwd en heeft een uitgekiende plot, waarin het grote verdriet van Frederique en haar ingrijpende verleden erg goed zijn verwerkt. De goed opgevoerde spanning leidt naar een verrassende en toch ook logische ontknoping.

Specificaties

Nederlands | 9789046312803 | 400 pagina's

Titel Zwart water
Uniforme titel XL
Auteur Corine Hartman
Type materiaal Grote Letter Boek
Uitgave Deventer : Uitgeverij XL, [2019]
Overige gegevens 400 pagina's - 23 cm
Annotatie Eerder verschenen in grote letter: Deventer : Uitgeverij Oorsprong, (c)2015. - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Uithoorn : Karakter Uitgevers BV, (c)2010 - Met grote letters gedrukt - (XL)
ISBN 9789046312803
PPN 421337303
Genre thriller - psychologische roman
Taal Nederlands