Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Uit het dagboek van Grace
Boek

Uit het dagboek van Grace ([2019])/ Ciara Geraghty, vertaling [uit het Engels]: Kris Eikelenboom ; redactie en productie: Vitataal

Een jonge Ierse vrouw, wier broer tijdens een vakantie in Spanje is verdronken, merkt dat haar relatie met haar vriend aan het doodbloeden is.

Aanwezigheid

Recensie

Grace is een heel normale Ierse meid: ze worstelt met haar gewicht, kijkt wel eens te diep in het glaasje en heeft problemen op haar werk. Ze is erg veranderd nadat haar broer tijdens een gezamenlijke vakantie in Spanje is verdronken. Grace heeft zichzelf hier altijd de schuld van gegeven en ondanks het feit dat haar moeder beweert dat het niet zo is, heeft Grace toch het gevoel dat haar moeder haar ook de schuld geeft. Haar relatie met de knappe Shane is dood aan het bloeden en dit begint pas tot Grace door te dringen als ze op een ochtend wakker wordt naast haar nieuwe collega Bernard. Dit is een chicklit zoals een echte chicklit behoort te zijn. Een sympathieke protagonist die dicht bij de leer staat, een lach en een traan, drama, humor, kortom alle ingrediënten voor een goede chicklit. Niet alleen Grace, maar ook de andere karakters, zoals haar huisgenoot Caroline komen bijzonder goed uit de verf. Een heerlijk boek om eens echt mee te ontspannen.

Specificaties

Nederlands | 9789045219257 | 447 pagina's

Titel Uit het dagboek van Grace
Auteur Ciara Geraghty
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Kris Eikelenboom
Type materiaal Boek
Uitgave Uithoorn : Karakter Uitgevers B.V., [2019]
Overige gegevens 447 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Saving Grace. - London : Hodder & Stoughton, 2008
ISBN 9789045219257
PPN 422156175
Genre romantische verhalen - humoristische roman
Taal Nederlands