Dubbel zien in het museum!
Boek

Dubbel zien in het museum! ([2019])/ Martin Handford

Wally gaat met zijn vrienden naar het museum. Verborgen tussen o.a. kunstvoorwerpen, oude boeken en figuren in klederdracht kun je tussen de linker- en rechterpagina ruim 500 verschillen vinden. Groot vierkant prentenboek met zeer gedetailleerde zoekplaten in kleur en veel grappige zoekopdrachten. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Over Wally (of Willie, of Govert), het mannetje in spijkerbroek, rood-wit gestreepte trui en dito muts dat zich in allerlei situaties met massa's mensen begeeft, zijn al vele zoekboeken verschenen. Dit keer gaan Wally en zijn vrienden een dagje naar het museum en is er 'dubbel zoveel' te zien en te beleven. Elke dubbele pagina bevat namelijk twee, ogenschijnlijk dezelfde, zeer gedetailleerde, kleurrijke platen van o.a. de toegangshal van het museum, een groot aanbod van boeken en perkamentrollen, figuurtjes in bepaalde klederdracht of kleding en kunstvoorwerpen. Op de eerste prent moet je onder meer de figuur van Wally, zijn vriendin, een tovenaar en een hond opzoeken. Op de tweede prent op elke rechterpagina staan ze weer, maar dan op een andere plek. Dit wordt allemaal uitgelegd op de eerste pagina. Achterin, deels op het omslag, staan afvinklijstjes van voorwerpen en mensen per thema. Maakt deel uit van de serie zoekboeken 'Waar is Wally'*. Dit zoekboek in groot vierkant formaat zorgt voor urenlang kijk- en zoekplezier voor puzzelaars vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463132305

Titel Dubbel zien in het museum!
Auteur Martin Handford
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Memphis Belle, [2019]
Overige gegevens 28 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 30 × 31 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels - Vertaling van: Where's Wally? : Double Trouble at the museum. - London : Walker Books Ltd, 2019
ISBN 9789463132305
PPN 421923482
Thematrefwoord Musea ; Zoekboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Waar is Wally?
Boek

Waar is Wally? (2004-...)

vol.
Uitgeleend
Martin Handford