Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Instagirl
Boek

Instagirl hoever ga jij voor likes? ([2019])/ Annette Mierswa, vertaling [uit het Duits]: Merel de Vink ; omslagontwerp: Miriam van de Ven

Als de ouders van Isi (ik-persoon) uit elkaar gaan, besluit ze zelf ook alles te veranderen. Ze gaat zich sexy kleden en is vastbesloten een 'Insta-queen' te worden. Ze leert veel van klasgenoot Kim die veel volgers heeft. Maar al snel ontdekt Isi dat je voor al die likes veel moet doen, en moet laten. Vanaf ca. 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De ouders van Isi (Isabelle, ik-persoon) gaan uit elkaar. Isi reageert er nogal direct en heftig op. Aangezien dingen blijken te kunnen veranderen, gaat ze zelf ook veranderen. Voortaan gaat ze in een sexy kledingstijl en opgemaakt als Nikki de Jager van Nikkie Tutorials naar school. Ook gaat ze niet meer verder met Matteo op wie ze verliefd is. Ze koestert liever een droom dan dat ze hem uit elkaar ziet spatten. Isi maakt een nieuw profiel aan en probeert een nieuwe Insta-queen te worden. De likes stromen binnen maar het blijkt nogal wat inspanning te kosten om het perfect gecreëerde beeld van zichzelf vast te houden. Verhaal voor jongeren in een prettig leesbare, vlotte stijl, met veel dialogen en app-gesprekken. Een uit het Duits vertaalde actuele jeugdroman voor lezers vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789026149115 | 223 pagina's

Titel Instagirl : hoever ga jij voor likes?
Auteur Annette Mierswa
Secundaire auteur Merel de Vink ; Miriam van de Ven
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij De Fontein Jeugd, [2019]
Overige gegevens 223 pagina's - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Instagirl. - Bindlach : Loewe Verlag, 2018
ISBN 9789026149115
PPN 42192456X
Thematrefwoord Sociale media ; Roem ; Echtscheiding ; Vriendschap
Taal Nederlands