Escape plan 3
DVD

Escape plan 3 the extractors ([2019])/ directed by John Herzfeld

Beveiligingsexpert Ray Breslin en zijn team worden te hulp gevraagd door een zakenman uit Hong Kong wiens dochter ontvoerd is.

Aanwezigheid

Recensie

Actiethriller van John Herzfeld (Two days in the valley; Let's kill Bobby Z), een direct-op-video vervolg op 'Escape plan' (2013) en 'Escape plan 2: Hades'* (2017) met voor de derde keer Sylvester Stallone en Curtis '50 cent' Jackson. Ray Breslin (Stallone) is expert op het gebied van (gebouw)beveiliging en geeft leiding aan een topklasse beveiligingsteam, waarin zijn vriend en computerhacker Hush (Jackson) en krachtpatser Trent Derosa (Bautista). Deze keer wordt het team ingehuurd door een machtige zakenman uit Hong Kong om zijn vermiste dochter te zoeken. Het lijkt een gewone ontvoering om losgeld, maar dan blijkt dat Lester Clark jr. (Devon Sawa), de zoon van Breslin's voormalige vijand en zakenpartner, achter de zaak zit. Ook Abigail Ross (Jaime King), de geliefde van Breslin, wordt door Clark jr. ontvoerd en gevangen gehouden in Devil's station, een enorme gevangenis in Oost-Europa. Breslin moet samenwerken met martial arts-meester Shen Lo (Max Zhang) om de vrouwen te redden, een gevecht tegen een sadistische vijand en bovendien een race tegen de klok.

Specificaties

Engels | 8719372008096

Titel Escape plan 3 : the extractors
Uniforme titel Escape plan: the extractors
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur John Herzfeld ; Sylvester Stallone ; 50 Cent ; Dave Bautista
Type materiaal DVD
Uitgave [Utrecht] : Dutch Filmworks, [2019]
Overige gegevens 1 dvd-video (93 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Sylvester Stallone, 50 cent, Dave Bautista. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Verenigde Staten, 2019 - Oorspronkelijke titel: Escape plan: the extractors
ISBN 8719372008096
PPN 422771953
Genre thriller
Taal Engels