Zomer in het kunstcafé
Boek

Zomer in het kunstcafé (juni 2019)/ Sue McDonagh, vertaling [uit het Engels]: Femke de Moor ; tekstredactie: Nikki Greveling & Tamara Haagmans

Als een vrouw een motor wint, besluit ze tot onvrede van haar man motorles te nemen. Ze ontwikkelt een vriendschap met haar instructeur die haar zelfvertrouwen meegeeft.

Aanwezigheid

Recensie

Kunstenares en café-eigenares Lucy wint op een benefietavond een motor. Ze besluit het voertuig niet te verkopen, maar om motorlessen te nemen zodat ze er zelf op kan rijden. Tot onvrede van haar onsympathieke echtgenoot Gerry die vindt dat zijn vrouw te zwaar is om motor te rijden. Lucy neemt lessen bij instructeur en alleenstaande vader Ashley die zijn leerling niet alleen de kneepjes van het motorrijden leert, maar haar ook helpt bij het krijgen van zelfvertrouwen en eigenwaarde. Een fijn geschreven en positieve feelgoodroman die een goede boodschap uitdraagt naar de lezer. De hoofdpersonages zijn charmant en ook de sfeer die in het verhaal wordt neergezet zal veel lezers behagen.

Specificaties

Nederlands | 9789492585349 | 346 pagina's

Titel Zomer in het kunstcafé
Auteur Sue McDonagh
Secundaire auteur Femke de Moor ; Nikki Greveling
Type materiaal Boek
Editie Eerste uitgave;
Uitgave [Den Haag] : Choc Lit NL, juni 2019
Overige gegevens 346 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Summer at the art cafe
ISBN 9789492585349
PPN 421735066
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands