Verdacht [Dyslexie editie]
Boek

Verdacht [Dyslexie editie] ([2019])/ Gerard van Gemert

Op het strand van Terschelling vindt Mischa (15) en mand met een baby erin. Er zit een briefje bij met de vraag of Mischa baby Romy tijdelijk wil beschermen tegen gevaarlijke mensen. Als Mischa Romy mee naar huis neemt, is dat het begin van een hoop ellende. Vanaf ca. 12 jaar. In lettertype Dyslexie.

Aanwezigheid

Recensie

De 15-jarige Mischa woont met zijn ouders op Terschelling. Als zijn ouders een weekje weg gaan, blijft hij liever thuis om gitaar te spelen en liedjes te schrijven. Vlak voor hun vertrek maakt hij nog een lange strandwandeling en vindt dan een mand met een baby erin en een brief die aan hem is gericht. Hierin vraagt de moeder of hij tijdelijk voor baby Romy wil zorgen en haar wil beschermen tegen gevaarlijke mensen. Bij deze opdracht krijgt Mischa hulp van zijn klasgenote Mireille. Samen komen ze terecht in allerlei gevaarlijke situaties. Zeer spannend, toegankelijk geschreven verhaal dat zich geheel op het eiland afspeelt, met als thema loverboys. Zelfstandig te lezen derde deel uit de thrillerserie 'Eilandgeheimen'*. Gedrukt in lettertype Dyslexie. Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463243643 | 151 pagina's

Titel Verdacht [Dyslexie editie]
Auteur Gerard van Gemert
Type materiaal Boek
Uitgave Deventer : Uitgeverij Dyslexion, [2019]
Overige gegevens 151 pagina's - 25 cm
Annotatie Oorspronkelijke uitgave: Amsterdam : Clavis, (c)2018. - (Eilandgeheimen) - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype
ISBN 9789463243643
PPN 422395846
Genre thriller
Thematrefwoord Vondelingen ; Terschelling
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Eilandgeheimen
Boek

Eilandgeheimen (2018-...)

vol. 3e boek
Uitgeleend
Gerard van Gemert