De leukste voorleesavonturen
Boek

De leukste voorleesavonturen (2019)/ Guusje Nederhorst

Bundel met negen voorleesverhalen over de hondenvriendjes Woezel en Pip. Ze ontdekken wat mist is, vervelen zichzelf en gaan voor het eerst een dagje naar school. Met grote en kleine kleurenillustraties. Vanaf ca. 3 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Negen voorleesverhalen over het bekende hondenduo Woezel & Pip zijn verzameld in deze bundel. Ieder verhaal opent met een paginagrote illustratie, gedomineerd door pastelkleuren, waarna de voorleestekst in duidelijke zwarte schreefletters volgt. Ook rondom en soms achter de teksten staan kleine illustraties. Het tweetal beleeft avonturen in de Tovertuin, die dicht bij de belevingswereld van peuters en kleuters blijven. Ze ontdekken wat mist is, vervelen zichzelf, gaan voor het eerst een dagje naar school en leren wat het is om jezelf te zijn. Vriendschap is een terugkerend, onderliggend thema. De verhalen - die veel dialogen bevatten - zijn weinig fantasievol opgeschreven, maar voor kinderen die van Woezel en Pip (bekend van tv en merchandising) houden is dat geen voorwaarde. Voorlezen vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025872281 | 61 pagina's

Titel De leukste voorleesavonturen
Instelling The Dreamchaser Studios, Amsterdam
Secundaire auteur Guusje Nederhorst
Type materiaal Boek
Editie Zevende druk;
Uitgave [Amsterdam] : Leopold, 2019
Overige gegevens 61 pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
Annotatie Naar de oorspronkelijke verhalen van Guusje Nederhorst. - Colofon vermeldt: Tekst, illustraties en vormgeving: The Dreamchaser Studios BV - 1e druk: 2017
ISBN 9789025872281
PPN 422833800
Genre verhalenbundel
Thematrefwoord Vriendschap ; Voorleesboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Woezel en Pip
Boek

Woezel en Pip (2005-...)

vol.
Uitgeleend
Guusje Nederhorst