The Clovehitch killer
DVD

The Clovehitch killer ([2019])/ directed by Duncan Skiles

Tiener Tyler woont in een rustig stadje in Kentucky waar jaren geleden een aantal vrouwen bruut is vermoord. In de schuur van zijn vader vindt hij foto's en papieren die mogelijk verband houden met deze moorden.

Aanwezigheid

Recensie

Regiedebuut van Duncan Skiles met in de hoofdrollen Dylan McDermott (Josie; Blind) en Charlie Plummer (Leon on Pete). De 16-jarige Tyler (Plummer) woont in een rustig stadje in Kentucky, met zijn vader Don, moeder en zusje. Zijn leven speelt zich af rond school en kerk en bij de scouting waar zijn vader teamleider is. Zo'n tien jaar geleden was het stadje in de ban van een seriemoordenaar, die minstens tien vrouwen vastbond en wurgde. Door de toevallige vondst van een pornografische foto in de auto van zijn vader rijst bij Tyler het vermoeden dat zijn vader deze moordenaar is. Samen met buitenbeentje Kassi (Madisen Beaty) gaat hij op onderzoek, maar dat is niet zonder gevaar. Dennis Harvey (variety.com) vindt deze thriller sterk geacteerd. Het is volgens Harvey geen standaardhorrorverhaal voor de liefhebbers van bloed en grote schrikeffecten, maar een goed verhaal waarin de spanning langzaam en trefzeker wordt opgebouwd.

Specificaties

Engels | 8719372008249

Titel The Clovehitch killer
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Duncan Skiles ; Dylan McDermott ; Charlie Plummer ; Samantha Mathis
Type materiaal DVD
Uitgave [Utrecht] : Dutch Filmworks, [2019]
Overige gegevens 1 dvd-video (110 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Dylan McDermott, Charlie Plummer, Samantha Mathis. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Verenigde Staten : End Cue, 2018
ISBN 8719372008249
PPN 422782971
Genre thriller
Taal Engels