Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Ik kijk en voel
Boek

Ik kijk en voel baby's eerste ontdekboek ([2019])/ vertaling [uit het Engels] Van Holkema & Warendorf

Voel je de verfvlekken, de regendruppels en de vorm van de xylofoon? En voel je nog andere vormen en zie je de blije baby? Oblong hardkartonnen prentenboek met foto's en tekeningen in kleur, met voelelementen en een spiegeltje. Vanaf c.a 1 jaar.

Recensie

Ontdekboek met voelelementen om spelenderwijs kleuren, geluiden en vormen te leren. Verfvlekken in allerlei kleurtjes liggen dik op de pagina en voelen glad aan. Vingerafdrukken vormen regendruppels en een in kleurige verf gedoopte grote en kleine hand sieren de pagina ernaast. De toetsen van de xylofoon in sprekende kleuren zijn ribbelig, de grote trom heeft een rubberachtige huid. Van vijf vormen zijn de contouren met de vinger na te trekken. Dit kleurig uitgevoerde vierkante boek met stevige kartonnen bladzijden en twee afgeronde hoekjes oogt aantrekkelijk. De inhoud sluit meer aan op peuters en is te hoog gegrepen voor baby's, zoals de titel suggereert. De in kleur gefotografeerde kindjes in actie zullen dreumesen ook graag zien. Vrij groot oblong formaat. Vanaf ca. 1 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000367535

Titel Ik kijk en voel : baby's eerste ontdekboek
Instelling /Van Holkema & Warendorf
Secundaire auteur Ellie Boultwood
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Van Holkema & Warendorf, [2019]
Overige gegevens 14 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 22 × 24 cm
Annotatie Dit boek is gemaakt door Ellie Boultwood, Hannah Cockayne en Kylie Hamley - Vertaling van: See, touch, feel. - Londen : St. Martin's Press, (c)2018
ISBN 9789000367535
PPN 422256412
Genre Boekstart
Thematrefwoord Kleuren ; Vormen ; Voelboeken
Taal Nederlands