The Originals. Seizoen 5
DVD

The Originals. Seizoen 5 ([2019])/ Julie Plec

De vampierfamilie keert terug naar New Orleans en brengt elementen van een eeuwenoud kwaad met zich mee. Vanaf ca. 16 jaar.

Recensie

Vijfde en laatste seizoen (2018) van een spin-off van de serie 'The vampire diaries'. Drie leden van de originele vampierenfamilie Mikaelson - Klaus (Joseph Morgen), Elijah (Daniel Gillies) en zus Rebekah (Claire Holt) - zijn jaren geleden teruggekeerd naar de stad New Orleans die ze eeuwen geleden hebben helpen bouwen. Tijdens de afwezigheid van deze machtige familie heeft Klaus' protegé Marcel de macht in de stad overgenomen. Maar de Mikaelsons willen de macht weer teruggrijpen door Marcel te doden. Dit gaat niet zonder slag of stoot, want ook onderling zijn de familieleden verdeeld over de machtsovername. In het vijfde seizoen is Hope Mikaelson (Danielle Rose Russel) inmiddels een tiener. Zij is de dochter van Klaus en Hayley Marshall en heeft de eigenschappen van zowel een vampier, als een weerwolf en een heks en daarmee uitzonderlijke krachten. Ze gaat naar een kostschool voor bovennatuurlijk begaafde kinderen. Vanaf ca. 16 jaar.

Specificaties

Engels | 5051888232682

Titel The Originals. Seizoen 5
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Lance Anderson ; Joseph Morgan ; Daniel Gillies ; L.J. Smith
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Home Video, [2019]
Overige gegevens 3 dvd-video's (13 × 41 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Joseph Morgan, Daniel Gillies, Phoebe Tonkin, Charles Michael Davis. - Regisseurs onder anderen: Lance Anderson. - Engels gesproken, nagesynchroniseerd in het Frans en Duits, ondertiteld in 4 talen waaronder Nederlands - Gedeeltelijk gebaseerd op het karakter 'Klaus' uit de boeken van L.J. Smith - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : My So-Called Company, 2017-2018 - Bevat ook onder andere: Come visit Georgia ; Comic-Con panel San Diego 2017 ; Verwijderde scènes
ISBN 5051888232682
PPN 422948810
Genre griezelverhaal
Thematrefwoord Vampiers
Taal Engels