Wonder Park
DVD

Wonder Park ([2019])/ directed by Dylan Brown

June is verdrietig omdat haar moeder erg ziek is. Op een dag komt ze per toeval terecht in het pretpark dat ze samen gefantaseerd hebben. Het park is in verval en wordt bedreigd door chimpanzombies. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Amerikaanse animatiefilm van Paramount en Nickelodeon. June is een meisje van een jaar of tien dat samen met haar moeder een heel pretpark heeft gefantaseerd dat ze nabouwt in haar kamer en waarin haar knuffels alle rollen spelen. Wanneer haar moeder ziek wordt en voor langere tijd naar een kliniek moet om behandeld te worden, wil June niets meer van het pretpark weten. Ze wordt angstig en verdrietig en is bang dat haar vader ook ziek zal worden. Tijdens een schoolreisje komt ze bij toeval in het pretpark terecht. Alles wat ze bedacht heeft is er echt, maar het park is in verval en wordt bedreigd door een horde moordzuchtige chimpanzombies. Kan ze met haar vrienden het park redden? Regisseur Dylan Brown werd ontslagen wegens 'ongewenst gedrag' en is daarom geschrapt van de titelrol. De recensenten geven 3-4 sterren. Thijs Jacobs (Kidsweek 18-4-'19): '(...) speelt zich af in een heel mooie wereld. (...) Aan de andere kant is de film ook zielig. Een zieke moeder, een eenzaam meisje en een pretpark zonder pret. Geen vrolijke film dus, maar wel eentje vol spanning (...)'. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Engels | 50530831902628719372009895

Titel Wonder Park
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Dylan Brown ; Brianna Denski ; Jennifer Garner ; Matthew Broderick
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Universal, [2019]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 81 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Engelstalige stemacteurs onder anderen: Brianna Denski, Jennifer Garner, Matthew Broderick. - 4 talen gesproken en ondertiteld waaronder Engels en Nederlands - Naam van de regisseur afkomstig van de website IMDB - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : Paramount Animation, 2019 - Bevat ook onder andere: Gus jodelt (verwijderde scène) ; Het wonder chimp-kanaal ; Het Pi-lied sing-along
ISBN 50530831902628719372009895
PPN 423034944
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Verdriet ; Fantasie
Taal Engels