Veggie
Boek

Veggie (2019)/ Ingrid Bernard, fotografie: Nicolas Lobbestaël en Maud Argaïbi ; vertaling [uit het Frans]: Felice Portier ; redactie: Vitataal

Recensie

Deel uit de Franse serie '7 minuten in de keuken'. Dit deel behelst de vegetarische keuken die uiteraard in deze tijd van 'minder vlees en beter voor het milieu' niet kan missen. Alle gerechten lenen zich voor zowel de lunch als het hoofdgerecht. Het zijn volledige maaltijden als soepen, salades en gerechten waarin de groenten zijn gewokt, gegrild, gepureerd, gekookt of gevuld. Zo wordt het ook duidelijk dat in de zeven (beloofde) minuten niet de kooktijden zijn meegerekend. De handelingen die de kok zelf moet doen zijn niet ingewikkeld voor deze gezonde, eenvoudige, vegetarische recepten. De recepten zijn weergegeven in een duidelijke lay-out, waar goed over nagedacht is. Op de linker pagina een foto van de ingrediënten, de receptuur en de verder benodigde informatie. Op de rechter pagina een foto van het beoogde eindresultaat. Dit alles in een handzaam en kleurrijk boekje met duidelijke inhoudsopgave en ingrediëntenregister.

Specificaties

Nederlands | 9789022336397 | 70 pagina's

Titel Veggie
Auteur Ingrid Bernard
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Félice Portier ; Nicolas Lobbestaël
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Manteau, 2019
Overige gegevens 70 pagina's - illustraties - 23 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: 30 overheerlijke recepten met slechts 7 minuten voorbereiding! - Met register - Vertaling van: Veggie. - Paris : Hachette Pratique, (c)2017. - (7 minutes en cuisine)
ISBN 9789022336397
PPN 42346857X
Rubriekscode 629.41
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Vegetarische kookboeken
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Vegetarische kookboeken