Ongekend talent
Boek

Ongekend talent eindelijk iedereen werk ([2019])/ Bartel Geleijnse, Job Franken, redactie: Rinus Vermeulen Tekst & Advies

Pleidooi voor inclusief en betekenisvol ondernemerschap, waarbij ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een betaalde baan komen.

Aanwezigheid

Recensie

The Colour Kitchen (TCK) is een commercieel hospitalitybedrijf dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opleidt tot horecaprofessionals. De afgelopen tien jaar heeft TCK ruim vijfhonderd leerlingen begeleid naar zelfstandig betaald werk. TCK exploiteert eigen locaties in samenwerking met horecaondernemers, verzorgt de bedrijfscatering bij tientallen ondernemingen in heel Nederland en werkt samen met allerlei maatschappelijke en duurzame ondernemingen. In dit boek beschrijft Bartel Geleijnse zijn ervaringen als oprichter van TCK, Purpose People Practice en de ParticipatieCarrousel. Centraal staat de vraag hoe je als ondernemer moet kijken, denken en handelen om een inclusieve arbeidsmarkt te bereiken met betekenisvol werk voor iedereen, inclusief 'de 1,3 miljoen mensen die nu op de bank zitten'. Een aanstekelijk geschreven, inspirerend pleidooi voor inclusief ondernemerschap. Interessant voor ondernemers en andere geïnteresseerden in een inclusieve arbeidsmarkt. Het boek sluit af met een gids met vele QR-codes naar aanvullende informatie op internet.

Specificaties

Nederlands | 9789462763043 | 267 pagina's

Titel Ongekend talent : eindelijk iedereen werk
Auteur Bartel Geleijnse
Instelling /Rinus Vermeulen Tekst en Advies, Haarlem
Secundaire auteur Job Franken
Type materiaal Boek
Uitgave Deventer : Management Impact, [2019]
Overige gegevens 267 pagina's - illustraties - 24 cm
ISBN 9789462763043
PPN 421760486
Rubriekscode 351.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Ondernemerschap; Verhalen
PIM Rubriek Bedrijf en Beroep
PIM Trefwoord Ondernemerschap