Below the surface. Seizoen 2
DVD

Below the surface. Seizoen 2 ([2019]), created by Jesper Brent

Terreurbestrijder Philip Nørgaard houdt zich bezig met de verdwijning van een studente policologië die in Syrië tegen IS vocht en daarom een premie op haar hoofd kreeg. Drie terroristen komen naar Denemarken om die premie te innen en gijzelen alle passagiers van een veerboot naar Zweden.

Aanwezigheid

Recensie

Tweede* seizoen, van de Duits-Deense thrillerserie van Kasper Barfoed; ook weer met acht afleveringen. Philip Nørgaard (Johannes Lassen) van de antiterreurbrigade Philip staat weer centraal. Daarnaast zijn er hoofdrollen voor Ola Rapace en Yasmin Mahmoud. June, een studente politicologie en een oude kennis van Nørgaard, is naar Syrië gegaan om daar tegen IS te vechten. Na haar terugkeer is ze verdwenen. Vanwege haar deelname aan de strijd tegen IS is er een prijs op haar hoofd gezet en drie Islamitische terroristen zijn naar Denemarken gekomen om die prijs te verzilveren. Zij gijzelen alle passagiers op een veerboot naar Zweden, wat leidt tot een internationale politieke crisis, die Nørgaard tot een goed einde moet zien te brengen. Elke aflevering beslaat één dag.

Specificaties

Deens | 5407003481709

Titel Below the surface. Seizoen 2
Uniforme titel Gadseltagningen Below the surface II
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jesper Brent ; Christian E. Christiansen ; Johannes Lassen ; Ola Rapace
Type materiaal DVD
Uitgave [Gent] : Lumière, [2019]
Overige gegevens 2 dvd-video's (8 × 45 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Johannes Lassen, Ola Rapace. - Regisseurs onder anderen: Christian E. Christiansen. - Deens gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van het televisieprogramma: Denemarken : SAM Productions, 2019 - Oorspronkelijke titel: Gadseltagningen. - Titel op omslag: Below the surface II
ISBN 5407003481709
PPN 423094610
Genre thriller
Thematrefwoord Terrorisme
Taal Deens

Relaties/Serie

Lumière series
DVD

Lumière series (2011-...)

vol.
Uitgeleend
Below the surface
DVD

Below the surface (2017-...)

vol. Seizoen 2
Uitgeleend