De bron
Boek

De bron bepaal je levenspad door te veranderen hoe je denkt ([2019])/ Dr. Tara Swart, vertaling [uit het Engels] Marjet Schumacher

Persoonlijke ervaringen van de auteur (neurowetenschapper) waarin ze vertelt over het opnieuw programmeren van haar brein om haar diepste dromen te laten manifesteren gecombineerd met hedendaagse neurowetenschap.

Aanwezigheid

Recensie

De auteur (GB) is neurowetenschapper en coach. Met " de Bron " bedoelt de auteur ons brein. Het brein is de plek waar, volgens de auteur, alles ontstaat en als we de werking van het brein begrijpen dan zijn we in staat om het zodanig te leren gebruiken dat het ons helpt creëren wat we in ons leven wensen. De auteur legt uit dat het brein meer mogelijkheden heeft om te veranderen dan altijd is aangenomen. De werking van de hersenen wordt uitgelegd en hoe, door andere gedachten te kiezen, er nieuwe neurale routes in de hersenen kunnen ontwikkelen. De principes van de Wet van Aantrekking, uitgelegd en wetenschappelijk onderbouwd, door de ogen van een neuro - wetenschapper. Met persoonlijke ervaringen van o.a. de auteur. Leest prettig, geeft veel informatie, herkenbaar. Onderwerpen zijn o.a. verschillende manieren van denken, emoties, visualiseren, intuïtie, motivatie, ratio en creativiteit. Met oefeningen en tips. Met inhoudsopgave, bibliografie, noten en register.

Specificaties

Nederlands | 9789400511453 | 303 pagina's

Titel De bron : bepaal je levenspad door te veranderen hoe je denkt
Auteur Tara Swart
Secundaire auteur Marjet Schumacher
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Lev., [2019]
Overige gegevens 303 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register - Vertaling van: The source. - Vermilion, 2019
ISBN 9789400511453
PPN 421761474
Rubriekscode 600.52
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Neurowetenschappen
PIM Rubriek Wetenschap en Techniek
PIM Trefwoord Neurowetenschap