Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Kleuren
Boek

Kleuren ([2019])/ Jane Ormes

De kikker is groen en het lieveheersbeestje rood. En welke kleur heeft het ijsje, de gieter en de zonnebloem? Vierkant hardkartonnen prentenboek over tien kleuren, met vrolijke, rustige kleurenillustraties en kijkgaten. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Dit kleine vierkante prentenboekje met twee afgeronde hoeken behandelt op speelse manier de kleuren groen, rood, oranje, blauw, paars, geel, roze, bruin en tot slot zwart en wit. Op iedere pagina staat in grote schreefletters de kleur vermeld, met daarbij kleine afbeeldingen van vooral veel dieren en planten en dingen in die kleur, steeds benoemd in kleinere letters. De uitvoering is mooi met glanzend karton en frisse kleuren tegen een witte achtergrond. Speels zijn de dieren en planten vormgegeven en dat geldt ook voor de uitsparingen in elke pagina, die doorkijkjes bieden naar andere kleuren. Op iedere pagina fladdert een vrolijk gekleurd vlindertje, wat een leuke extra uitdaging biedt. In dezelfde opzet verschenen eerder 'Van 1 tot 10' en 'Van hond tot huis' (2019)* en nu ook 'Groot en klein'**. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789021679792

Titel Kleuren
Auteur Jane Ormes
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Ploegsma, [2019]
Overige gegevens 10 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Illustraties: Jane Ormes. - Vertaald uit het Engels - Vertaling van: Colours. - London : Quarto Group, 2017. - (Small world creations)
ISBN 9789021679792
PPN 42176077X
Thematrefwoord Kleuren ; Voelboeken
Taal Nederlands