Appeltje, eitje!
Boek

Appeltje, eitje! 60 bewezen snelle gezinssuccessen voor drukke dagen : 'altijd goed'-recepten * makkelijk & snel * als ik het kan, kan jij het zeker! (2019)/ Tooske Ragas, food fotografie: Saskia Lelieveld

Aanwezigheid

Recensie

Tooske Ragas (1974) is bekend van de televisie, moeder van drie kinderen en echtgenote van de eveneens bekende Bastiaan Ragas. Om elke dag iets lekkers en gezonds op tafel te krijgen heeft zij aan vriendinnen, die ook een drukke agenda hebben, hun succesrecepten gevraagd. Het zijn eenvoudige, gezonde voor- en hoofdgerechten die iedereen lekker vindt, ook de kinderen. Grote, kleurrijke foto's van het eten worden afgewisseld met foto's van familie en vrienden. De algehele sfeer van het boek is vrolijk en speels. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de afwisseling van geschreven en gedrukte letters. Elk recept begint met een korte, persoonlijke inleiding van Tooske, die de lezer bij haar leven betrekt. Er is gekozen voor een soort georganiseerde drukte; bereidingstijd, boodschappenlijstje, alles staat op één bladzijde en het lukt zelfs om hier en daar ook nog tips en tricks te plaatsen. Ook aan de vegetarische eters is gedacht en zijn er diverse recepten te vinden. Mooi vormgegeven, toegankelijk boek voor ouders die hun kinderen smakelijke gerechten willen voorzetten die niet te ingewikkeld zijn.

Specificaties

Nederlands | 9789000367795 | 175 pagina's

Titel Appeltje, eitje! : 60 bewezen snelle gezinssuccessen voor drukke dagen : 'altijd goed'-recepten * makkelijk & snel * als ik het kan, kan jij het zeker!
Auteur Tooske Ragas
Secundaire auteur Saskia Lelieveld
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Spectrum, 2019
Overige gegevens 175 pagina's - foto's - 25 cm
Annotatie Met register
ISBN 9789000367795
PPN 42225729X
Rubriekscode 629.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kookboeken
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Kookboeken