Bekeken [Dyslexie editie]
Boek

Bekeken [Dyslexie editie] ([2019])/ Gerard van Gemert & Rick Meijer, met illustraties van Conz

Myrthe is aanvoerder van FC De Madonna's. Kort voor een belangrijke wedstrijd worden er foto's rondgestuurd van de meisjes tijdens het douchen. Wie zit daar achter? Vanaf ca. 10 jaar. In lettertype Dyslexie.

Aanwezigheid

Recensie

Myrthe kan supergoed voetballen en is dan ook erg fanatiek. Ze wil altijd winnen en is aanvoerder en middenvelder in haar team. Wanneer er een competitiewedstrijd is om in aanmerking te komen om voor Jong Oranje te spelen, zet ze alles op alles. Dan verschijnen er opeens naaktfoto's van haar en haar teamgenootjes, die genomen zijn tijdens het douchen na de training. Wie wil haar zo te grazen nemen? Zit de irritante Kelly erachter? Of toch iemand anders? Dit derde deel uit de serie 'FC De Madonna's'* is opnieuw een verhaal dat leest als een trein en een spannend plot heeft. De thematiek is actueel en laat zien wat de impact is van social media onder tieners. Voor meiden die echte voetballiefhebbers zijn, is dit boek een aanrader. De auteur geeft met veel kennis van zaken inzicht in voetbalwedstrijden, haat-liefdeverhoudingen in vriendschappen onderling en met vriendjes, en beschrijft realistisch de leefwereld van tieners, zowel op school als op trainingen. Met veel vaart en spanning geschreven, voor meiden vanaf ca. 10 jaar. Gedrukt in lettertype Dyslexie.

Specificaties

Nederlands | 9789463243766 | 120 pagina's

Titel Bekeken [Dyslexie editie]
Auteur Gerard van Gemert
Secundaire auteur Rick Meijer ; Conz"
Type materiaal Boek
Uitgave Deventer : Uitgeverij Dyslexion, [2019]
Overige gegevens 120 pagina's - zwart-wit illustraties - 24 cm
Annotatie Titelpagina vermeldt als auteur alleen: Gerard van Gemert - Oorspronkelijke uitgave: Amsterdam : Clavis, (c)2018 - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype
ISBN 9789463243766
PPN 422858129
Genre sport
Thematrefwoord Voetbal ; Sexting
Taal Nederlands

Relaties/Serie

FC De Madonna's
Boek

FC De Madonna's (2018-...)

vol.
Uitgeleend
Gerard van Gemert