Het fascinerende boek over de maan
Boek

Het fascinerende boek over de maan ([2019])/ redactie Helga Kluiter, Piet-Jan Lentjes, Maurice Snijders, met medewerking van Lotte Corneth, Daniël Dupré, Laura Grootaarts, Emile Rooijackers, Willem van Santen, Alieke van Sommeren, Terry Stooker, Marco den Teuling, de redactie van All about space

Rijk geillustreerd informatief tijdschrift over de maan waarin een groot aantal onderwerpen aan bod komen, zoals: ontstaan, maanreizen, kraters en hoe ze te fotograferen.

Aanwezigheid

Recensie

Rijk geïllustreerd informatief magazine waarin een groot aantal aspecten van de maan aan bod komt. Er wordt uitgelegd hoe de maan is ontstaan en wat er op de maan allemaal te zien is. Er is een groot aantal foto's van bekende en onbekendere kraters opgenomen, waarbij wordt verteld wanneer deze het best kunnen worden geobserveerd en waar ze te vinden zijn. Verder wordt uitgelegd hoe er met een smartphone foto's kunnen worden gemaakt van de maan, zowel met als zonder kijker. Ook het Apollo-project en de verschillende maanlandingen worden beschreven. Andere landen zoals China en India werken eveneens aan een project, waarbij uiteindelijk een mens op de maan moet landen. De vormgeving van deze uitgave is op jongeren gericht en geeft goede, gedetailleerde informatie over de maan en praktische aanwijzingen om geslaagde foto's van de maan te maken.

Specificaties

Nederlands | 8719327054932 | 146 pagina's

Titel Het fascinerende boek over de maan
Secundaire auteur Helga Kluiter ; Lotte Corneth
Type materiaal Boek
Uitgave Nijmegen : F&L Media Life BV, [2019]
Overige gegevens 146 pagina's - illustraties - 30 cm
ISBN 8719327054932
PPN 422710652
Rubriekscode 552.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Maan ; Maanreizen ; Apollo-projecten
PIM Rubriek Wetenschap en Techniek
PIM Trefwoord Maan

Relaties/Serie

Alles over geschiedenis
Boek

Alles over geschiedenis (2015-...)

vol.
Uitgeleend