Onderweg
Boek

Onderweg pop-up ([2019])/ Ingela P. Arrhenius, vertaling [uit het Engels]: J.H. Gever

Een tractor, een ijscokar, een metro, een helikopter: ken je nog andere voertuigen die rijden, varen of vliegen? Klein vierkant kartonnen aanwijsboek met eenvoudige illustraties in retrostijl en warme kleuren van vijftien voertuigen. Met pop-ups. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

Dit kleine vierkante blokboekje met stevige kartonnen bladzijden toont op iedere spread een voertuig met pop-upeffect. Vijftien rijdende, varende en vliegende voertuigen, soms met en soms zonder bestuurders en passagiers passeren de revue. In kapitalen in verschillende kleuren staan de namen erbij afgedrukt, zonder lidwoord, waaronder tractor, ijscokar, raceauto, scooter en trein. De Zweedse illustratrice is bekend om haar retrostijl en warm kleurgebruik. Het is een prachtig, kunstzinnig geheel, dat overigens wel kwetsbaar is in gebruik. Prentenboekje voor peuters dat aansluit op het thema van de Kinderboekenweek 2019. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025771409

Titel Onderweg : pop-up
Auteur Ingela P. Arrhenius
Secundaire auteur David Hawcock ; J.H. Gever
Type materiaal Boek
Uitgave [Haarlem] : Gottmer, [2019]
Overige gegevens 30 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 13 cm
Annotatie Ingela P. Arrhenius (illustraties). - David Hawcock (pop-uptechniek) - Oorspronkelijke Engelse uitgave: Walker Books Ltd., (c)2018
ISBN 9789025771409
PPN 421761210
Thematrefwoord Vervoermiddelen ; Aanwijsboeken ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands