Mijn eerste voelboek
Boek

Mijn eerste voelboek de nacht ([2019])/ Géraldine Cosneau

Wat kun je allemaal zien in de nacht? De sterren, een vleermuis, een kat, een nachtlampje en nog meer dingen. Voel eens hoe zacht de knuffel is, en de pyjama? Vierkant hardkartonnen aanwijsboek met eenvoudige kleurenillustraties met voelelementen. Vanaf ca. 9 maanden.

Aanwezigheid

Recensie

Thematisch boek met voelelementen rond de nacht. De voelelementen zijn verwerkt in illustraties van onder meer sterren, de maan, een vleermuis, uil, nachtlampje en een knuffelbeer (afgebeeld is echter een konijn). Door de diversiteit van de voelelementen biedt het veel verrassingen en ontdekplezier: van glad, zacht, ribbelig tot pluizig en een 'echt' lakentje om ten slotte het kindje toe te dekken. Per pagina is er één afbeelding in sprekende kleuren, tegen een lege, witte achtergrond. Alleen de eerste spread toont glinsterende sterren en de maan tegen een zwarte achtergrond. De afbeeldingen worden benoemd, de meeste met onbepaald lidwoord; het bepaalde lidwoord had meer toegevoegd. Mooi uitgevoerd, van vierkant formaat met twee afgeronde hoekjes en dunkartonnen, lichtglanzende bladzijden. Om fijn samen mee bezig te zijn met baby's vanaf ca. 9 maanden.

Specificaties

Nederlands | 9789002267031

Titel Mijn eerste voelboek : de nacht
Uniforme titel De nacht
Auteur Géraldine Cosneau
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Oogappel, [2019]
Overige gegevens 10 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaald uit het Frans - Vertaling van: La nuit. - Paris : Éditions Tourbillon, (c)2018. - (Mes premiers mots à toucher)
ISBN 9789002267031
PPN 422936340
Genre Boekstart
Thematrefwoord Nacht ; Aanwijsboeken ; Voelboeken
Taal Nederlands