Eerste woordjes
Boek

Eerste woordjes (2019)/ Guusje Nederhorst, tekst, illustraties en vormgeving: The Dreamchaser Studios

Woezel en Pip spelen met hun vriendjes, gaan naar het strand en zien een heleboel dieren in het bos. Vierkant, hardkartonnen aanwijsprentenboek met kleine en paginagrote kleurenillustraties. Vanaf ca. 2 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Klein, vierkant, hardkartonnen aanwijsprentenboekje met twee afgeronde hoeken. Samen met de hondjes Woezel en Pip kunnen jonge kinderen plaatjes kijken en benoemen. Per dubbele pagina staat er op de linkerbladzijde een paginagrote afbeelding met daaronder de éénregelige tekst. Op de rechterpagina staat een viertal voorwerpen of dieren die afkomstig zijn van de illustratie op de linkerpagina. De pagina is verdeeld in vier contrasterende kleurvlakken; in elk vlak staat een voorwerp of dier met de naam eronder. Als Woezel en Pip links een feestje vieren, staan rechts een ballon, feesthoed, cadeautje en taartje afgebeeld. De stereotiepe, cartoonachtige omlijnde illustraties zijn zonder nuances ingekleurd. Tegelijkertijd verscheen ook een heruitgave van het kartonboekje 'Samen tellen'*. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025877378

Titel Eerste woordjes
Instelling Dromenjager, Amsterdam
Secundaire auteur Guusje Nederhorst
Type materiaal Boek
Editie Twaalfde, herziene druk;
Uitgave [Amsterdam] : Leopold, 2019 - [Amsterdam] : Dromenjager
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 16 cm
Annotatie Naar de oorspronkelijke verhalen van Guusje Nederhorst - Oorspronkelijke titel: Woordjes leren in de Tovertuin. - Amsterdam : Dromenjager, 2009. - 1e druk deze uitgave: 2014
ISBN 9789025877378
PPN 421752386
Thematrefwoord Aanwijsboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Woezel en Pip
Boek

Woezel en Pip (2005-...)

vol.
Uitgeleend
Guusje Nederhorst