Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Zoekboek
Boek

Zoekboek ([2019])/ Peyo Creations, Thierry Culliford, Jeroen De Coninck & Miguel Diaz Vizoso ; vertaling [uit het Frans]: Kris De Saeger, Zeno Texts

Prentenboek met zeer gedetailleerde zoekplaten in kleur, waarop steeds Babysmurf, Brilsmurf of Potige Smurf centraal staat. Maar er moeten nog veel meer smurfen en voorwerpen gezocht worden, op allerlei plekken in Smurfenland. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In 2008 verschenen de zoekboeken over Babysmurf, Brilsmurf en Potige Smurf in groot formaat en in afzonderlijke delen. Als bundeling in klein formaat verscheen deze uitgave voor het eerst in 2013 en nu als ongewijzigde herdruk. Dit zoekboek over de bekende smurfen bevat 33 zoekplaten, afgedrukt op een dubbele pagina en telkens gesitueerd op een andere plek, zoals het piratenstrand, een kasteel, een wintersportoord en de atletiekbaan. Telkens moet gezocht worden naar Babysmurf, Potige Smurf of Brilsmurf. Linksboven staan op elke pagina in een kader enkele regels tekst over de locatie en rechtsonder staan, ook in een kader, in tekst of in kleine tekeningen enkele extra zoekopdrachten. In de overvolle pagina's is het best lastig zoeken, in een grotere uitgave zou alles net iets duidelijker zijn. Achter in het boek enkele pagina's met antwoorden, terwijl op de schutbladen zowel voor- als achterin het boek de belangrijkste smurfen worden voorgesteld. Met rood elastiek in de achterflap, dat om het omslag heen kan worden getrokken. Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002267949 | 71 pagina's

Titel Zoekboek
Uniforme titel De smurfen zoekboek
Instelling /Peyo Creations
Secundaire auteur Thierry Culliford ; Jeroen De Coninck ; Miguel Diaz Vizoso ; Kris De Saeger
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Standaard Uitgeverij, [2019]
Overige gegevens 71 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Oorspronkelijke titel: Groot zoekboek. - (c)2010
ISBN 9789002267949
PPN 422927821
Thematrefwoord Zoekboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De smurfen
Boek

De smurfen (cop. 2008-...)

vol.
Uitgeleend