Veilig online met je smartphone
Boek

Veilig online met je smartphone (juli 2019)/ Dirkjan van Ittersum, verder werkten mee: Ronald Kamp, Mediaeval Tekst en Vorm

Overzicht van vrijwel alle online gevaren voor het Android en iPhone besturingssysteem, met uitleg hoe je problemen kunt voorkomen.

Aanwezigheid

Recensie

Zo'n 93% van de Nederlanders is in het bezit van een smartphone. Een ander onderzoek wijst uit dat in 2018 8,5% van de internetgebruikers, zo'n 1,2 miljoen mensen, slachtoffer is geweest van een vorm van cybercriminaliteit. Deze vorm van criminaliteit groeit harder dan de fysieke inbraken. Kennis over digitale veiligheid is noodzakelijk. De Consumentenbond heeft bijna alle mobiele gevaren voor het Android en iPhone besturingssysteem gebundeld in dit boek. Hiermee voorkom je oplichters, hackers, phishing en malware op je mobiel. De uitgebreide inhoudsopgave leidt je door zeven hoofdstukken, over onder andere toegangsbeveiliging, veilig apps downloaden, back-ups, veilig het internet op en mobiel betalen. Alle belangrijke onderwerpen worden op een duidelijke en begrijpelijke manier uitgelegd, aangevuld met veel afbeeldingen. De opvallende, mooie lay-out zorgt ervoor dat tips en de extra opmerkingen goed in beeld komen. Een aanwinst voor de collectie en zeer toegankelijk voor jong en oud.

Specificaties

Nederlands | 9789059514409 | 158 pagina's

Titel Veilig online met je smartphone
Uniforme titel Veilig online
Auteur Dirkjan van Ittersum
Instelling /Consumentenbond
Secundaire auteur Ronald Kamp ; Lisa van Rens
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave [Den Haag] : Consumentenbond, juli 2019
Overige gegevens 158 pagina's - illustraties - 22 cm
ISBN 9789059514409
PPN 423259385
Rubriekscode 521.5
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Computerbeveiliging; Smartphones
PIM Rubriek Computers
PIM Trefwoord Computer-beveiliging