Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Spider-Man
Boek

Spider-Man eeuwig jong ([2019])/ Stefan Petrucha, vertaald [uit het Engels] door Barend de Voogd

Spider-Man bindt de strijd aan met verschillende personen die een mysterieus kleitablet met bijzondere krachten in bezit willen krijgen. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Spider-Man, een stripfiguur van begin jaren zestig, is wereldwijd een cultfiguur geworden door kaskraker films. In deze stevige pocket wordt een deel van het verhaal van Peter Parker, alias Spider-Man, opnieuw verteld. Inzet van de strijd met veel oude bekenden is een mythisch kleitablet met inscriptie dat misschien wel het eeuwige leven belooft. De Kingpin, de Lizard en Silvermane, de oude leider van de beruchte Maggia: allemaal willen ze met het tablet aan de slag. Spider-Man moet weer langs veel gebouwen slingeren en proberen te overleven door zijn beroemde spinnengevoel te gebruiken. Het verhaal is redelijk vlot geschreven. Student Parker, een echte nerd, worstelt met de vraag wat hij het beste kan doen als hij verandert in Spider-Man. Er gaat dan ook heel veel mis voor Spider-Man en veel familieleden en vrienden overleven het niet. Maar ja, Spider-Man is zoals de titel al zegt 'eeuwig jong'. Dus aardig leesvoer voor de grote groep fans. Eerder verschenen in de serie 'Een verhaal uit het Marvel universum' onder meer 'Wie is de Black Panther' en 'The Avengers: iedereen wil de wereld overnemen'*. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789024583874 | 287 pagina's

Titel Spider-Man : eeuwig jong
Uniforme titel Eeuwig jong Spiderman
Auteur Stefan Petrucha
Secundaire auteur Barend de Voogd
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, [2019]
Overige gegevens 287 pagina's - 20 cm
Annotatie Op omslag: Een verhaal uit het Marvel universum - In colofon: Spider-Man is een creatie van Stan Lee en Steve Ditko - Vertaling van Spider-Man: forever young. - Marvel, (c)2019
ISBN 9789024583874
PPN 422414913
Genre science-fiction
Thematrefwoord Helden
Taal Nederlands