Strangers
DVD

Strangers ([2019])/ directed by Paul Andrew Williams

Als zijn vrouw in Hong Kong overlijdt, ontdekt een Britse professor dat ze daar nog een echtgenoot had. Samen proberen ze de toedracht van haar dood te achterhalen.

Aanwezigheid

Recensie

Britse misdaadserie uit 2018 (8 afleveringen) van Paul Andrew Williams (Broadchurch), geschreven door Mark Denton en Jonny Stockwood, met o.a. John Simm (Doctor Who), Dervla Kirwan, Anthony Chau-Sang Wong, Katie Leung. Het leven van professor Jonah Mulray verandert ingrijpend als zijn vrouw in Hong Kong overlijdt na een auto-ongeluk. Jonah, die vliegangst heeft, is nooit in Hong Kong geweest, maar moet er nu heen. In Hong Kong ontdekt hij dat zijn vrouw daar ook een echtgenoot had. Ondanks hun verschillen proberen beide echtgenoten samen de waarheid over de dood van hun vrouw te achterhalen. Beoordeling IMDb: 6,3. Tomatometer: 53%. Ron Schoonwater (Mijnserie.nl 20-7-'19): 'Strangers weet een ongeloofwaardig verhaal sterk te brengen. De spanning zorgt ervoor dat de kijker op het puntje van zijn stoel zit. (...) Wel heeft het verhaal een aantal gebreken. Als je als kijker gaat voor geloofwaardigheid en kloppende feiten dan is Strangers niks voor jou. Kick je echter op spanning en neem je sommige onvolkomenheden voor lief dan is Strangers een prima serie' (beoordeling: 7/10). Sam Wollaston (Guardian 11-9-'18): het is misschien niet de best doordachte of meest genuanceerde thriller, maar het spel van Simm is zeer de moeite waard (3 sterren).

Specificaties

Engels | 8711983970496

Titel Strangers
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Paul Andrew Williams ; John Simm ; Anthony Wong ; Emilia Fox
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Entertainment, [2019]
Overige gegevens 3 dvd-video's (8 × ongeveer 48 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: John Simm, Anthony Wong, Emilia Fox. - Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Groot-Brittannië : Two Brothers Pictures, 2018
ISBN 8711983970496
PPN 423287591
Genre thriller
Taal Engels