Laten we bouwen!
Boek

Laten we bouwen! zombieland (2019)/ geschreven door Ed Jefferson, Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Richard Borgman ; Nederlandse eindredactie: Nikki Mennen ; illustraties: Ryan Marsh

Hoe overleef je in het computerspel Minecraft een wereld vol zombies? Lees hoe je tegen ze vecht en hoe je ze geneest in een geheim laboratorium. Met aandacht voor zombieprofielen, een kerkhof, zombie-aanval, een zombiestad enz. Met kleurenillustraties uit het spel. Vanaf ca. 9 t/m 14 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Hoewel daterend uit 2011 is Minecraft nog steeds een populair computerspel onder jongeren. Bij dit spel worden in een uitgestrekt gebiedkubusvormige objecten geplaatst op een rooster. Het spel bouwt automatisch een omgeving, met grondstoffen, tegenstanders, dieren, tunnelsystemen, bergformaties en meren. De speler heeft een eigenavatar waarmee hij de omgeving actief kan aanpassen. In dit handzame handboek wordt in handige stappen uitgelegd hoe je een hele wereld vol zombie-avonturen maakt. Het is het eenvoudigst om in Creative te spelen, waarin alle blokken aanwezig zijn. Na de inleiding wordt ingegaan op o.a. zombieprofielen en -varianten, zombiestandbeelden, een zombiestad en -aanval. Op basis van teksten en de pictogramachtige kleurenillustraties uit de game wordt ingegaan op de mogelijkheden die het spel biedt. Stap voor stap worden de ontelbare mogelijkheden besproken. De uitleg is duidelijk, maar bevat regelmatig moeilijke woorden. Volledig in kleur, klein lettertype. Maakt deel uit van de serie 'Minecraft'*. Geschikt voor Minecraft spelers die zich verder willen verdiepen en bekwamen in het spel. Vanaf ca. 9 t/m 14 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789030504726 | 63 pagina's

Titel Laten we bouwen! : zombieland
Uniforme titel Zombieland
Auteur Ed Jefferson
Secundaire auteur Richard Borgman ; Nikki Mennen ; Ryan Marsh
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : MEIS & MAAS, 2019
Overige gegevens 63 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Titelpagina vermeldt: Mojang
ISBN 9789030504726
PPN 421640294
Rubriekscode 621.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Minecraft (computerprogramma)
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Simulatiespelen

Relaties/Serie

Minecraft
Boek

Minecraft (2014-...)

vol.
Uitgeleend