Tuinieren in potten en bakken
Boek

Tuinieren in potten en bakken ideeën voor elk seizoen ([2019])/ redactie Helga Kluiter, Piet-Jan Lentjes, Maurice Snijders, met medewerking van Milly Born en redactie Gardeners' World UK

Informatie in woord en beeld over hoe je in potten en bakken het hele jaar door mooie plantcreaties kunt maken, in diverse stijlen, voor zonnige en schaduwrijke plekken.

Recensie

De redactie van het Nederlandstalige 'Gardeners' World magazine' toont in deze speciale uitgave hoe je in potten het hele jaar door mooie plantcreaties kunt maken. Voor elk seizoen hebben ze een flink aantal composities gecreëerd, in diverse stijlen, voor zonnige en schaduwrijke plekken. In het voorjaar schitteren voorjaarsbollen in combinatie met andere vroegbloeiende planten. Vaste planten, perkgoed, kleine struiken zorgen voor een kleurrijk zomers palet. Bessen, bonte bladeren en grassen stelen in het najaar de show. En in de winter verlevendigen glanzende groenblijvers, gekleurde stengels, kerstrozen en andere bloeiers die de vorst trotseren onze buitenruimten. Van elke creatie is een paginagrote kleurenfoto gemaakt met een duidelijke verwijzing welke en hoeveel planten, struiken en variëteiten zijn toegepast (wetenschappelijke naamgeving). Ook is vermeld van welk materiaal en welk formaat de pot of bak is. Er zijn aparte hoofdstukken voor groente en fruit, planttoppers en verzorging. Een inspirerend magazine voor wie wil tuinieren in potten, of je nu een tuin, dakterras of klein balkon hebt. Met index.

Specificaties

Nederlands | 8719327054895 | 129 pagina's

Titel Tuinieren in potten en bakken : ideeën voor elk seizoen
Instelling /BBC Studios
Secundaire auteur Helga Kluiter ; Milly Born
Type materiaal Boek
Uitgave Nijmegen : F&L Life Publications B.V., [2019]
Overige gegevens 129 pagina's - illustraties - 29 cm
Annotatie Uitgave in licentie van de BBC Studios - Met index
ISBN 8719327054895
PPN 422710865
Rubriekscode 637.6
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Plantenbakken ; Kuipplanten
PIM Rubriek Huis en Tuin
PIM Trefwoord Bloembakken

Relaties/Serie

Gardeners' world
Boek

Gardeners' world (2017-...)

vol.
Uitgeleend