TaalCompleet
Boek

TaalCompleet Nederlands voor anderstaligen. A2 (2018), hoofdredactie: Janneke Blom, Wieke Meester ; eindredactie: Karine Bloks-Jekel ; auteurs: Karine Bloks-Jekel, Liesbeth Caron, Willemijn de Graaf, Joanneke Halbertsma, Mirjam Hordijk, Wieke Meester, Marieta Plattèl, Willemijn Sleutel, Rosanne Vermaat ; illustraties: Jeroen van Schie 'Soulkoeien', Ekaterina Fedorovskaya (p. 173)

Lesmethode voor laag- en gemiddeld opgeleide anderstaligen die opleidt van niveau A1 naar A2.

Aanwezigheid

Recensie

Taalmethode Nederlands voor anderstaligen die bestaat uit de delen A1, A2, KNM en ONA, die gericht zijn op het inburgeringsexamen. Het betreft een gecombineerde methode: boek en online aanvullingen, zowel klassikaal als zelfstandig te gebruiken. Dit deel, gericht op deelnemers die laag tot gemiddeld zijn opgeleid, brengt de cursist van niveau A1 naar A2. Er zijn acht overzichtelijk ingedeelde thema's, zoals: Nederland, Kinderen en Opleidingen. In elk thema komen woordenschat, grammatica, spelling, lezen, luisteren en schrijven aan de orde, evenals studievaardigheid en examentraining. In deze derde druk zijn de hoofdstukken fors uitgebreid. De cursisten worden op passende wijze aangesproken. De opdrachten en tekstjes zijn afwisselend en voorzien van duidelijke instructies en de soorten opdrachten worden aangegeven met icoontjes. Niet te ingewikkeld en ook niet te kinderachtig. Een aantrekkelijk uitgevoerd boek, met mooie en zinvolle illustraties. Het boek is groepsgewijs of individueel te gebruiken. In het grote bos van taalmateriaal voor anderstaligen, steekt deze methode er met kop en schouders bovenuit. Bevat unieke toegangscode voor online aanvullingen, zoals oefen- en herhalingsstof, woordenlijsten en antwoordenboek.

Specificaties

Nederlands | 9789490807245 | 360 pagina's

Titel TaalCompleet : Nederlands voor anderstaligen. A2
Secundaire auteur Janneke Blom ; Karine Jekel ; Liesbeth Caron ; Willemijn de Graaf ; Joanneke Halbertsma ; Mirjam Hordijk ; Wieke Meester ; Marieta Plattèl ; Willemijn Steutel ; Rosanne Vermaat ; Jeroen van Schie
Type materiaal Boek
Editie 3e druk;
Uitgave [Soest] : KleurRijker Educatieve Uitgeverij, 2018
Overige gegevens 360 pagina's - illustraties - 30 cm
Annotatie Ondertitel deel vermeldt: Taalniveau A1 naar A2 - 1e druk: januari 2013 - Met index
ISBN 9789490807245
PPN 423363689
Rubriekscode Nederlands 838.5
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Nederlandse taal; Anderstaligen
PIM Rubriek Communicatie
PIM Trefwoord Nederlandse taal

Relaties/Serie

TaalCompleet
Boek

TaalCompleet Nederlands voor anderstaligen (2013-...)

vol.
Uitgeleend