De cocktailclub
Boek

De cocktailclub ([2019])/ Sophie Kinsella

De vriendschap tusen drie vrouwen wordt danig op de proef gesteld als een van hen in hun ontmoetingsbar een oude bekende tegen het lijf loopt.

Aanwezigheid

Recensie

'De cocktailclub' gaat over de vriendinnen Roxanne, Candice en Maggie. Maggie staat op het punt om voor de eerste keer moeder te worden, maar diep in haar hart heeft ze het gevoel dat ze daar niet klaar voor is. Candice komt een oude klasgenoot uit haar verleden tegen en ziet deze toevallige ontmoeting als een kans om schoon schip te maken. Roxanne heeft al zes jaar een relatie met een getrouwde man; net als ze denkt dat er misschien toch een toekomst voor hun beiden is weggelegd, gebeurt er iets verschrikkelijks. Een luchtig en licht verteerbaar boek, ideaal voor bijvoorbeeld een middag aan het strand. Oorspronkelijke Nederlandse uitgave verschenen onder de auteursnaam Madeleine Wickham.

Specificaties

Nederlands | 9789044358582 | 288 pagina's

Titel De cocktailclub
Auteur Sophie Kinsella
Secundaire auteur Annemarie Verbeek
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : the house of books, [2019]
Overige gegevens 288 pagina's - 21 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels. - Vertaling: Annemarie Verbeek - Omslag en rug vermelden: "Sophie Kinsella ... schrijft als Madeleine Wickham" - Orspronkelijke Nederlandse uitgave verschenen onder de auteursnaam Madeleine Wickham: Vianen : the house of books, 2010 - Vertaling van: Cocktails for three. - London : Black Swan, (c)2000
ISBN 9789044358582
PPN 422841269
Genre romantische verhalen - humoristische roman
Taal Nederlands