Jersey & Guernsey
Boek

Jersey & Guernsey Kanaaleilanden (2020)/ auteur: Martin Müller, vertaling [uit het Duits]: Rob Enthoven ; bewerking: Gerard M.L. Harmans

Recensie

Deze compacte Marco-Polo reisgids voor de Kanaaleilanden begint met een lijstje van 15 insidertips, gevolgd door 'Best of...' met leuke tips, korte geschiedenis, laatste trends, achtergrondinformatie, informatie over de keuken van de eilanden: een combinatie van Britse traditie en Franse fijnproeverij, en winkelen. Daarna begint het gidsgedeelte met informatie over niet alleen de eilanden Jersey, Guernsey maar ook Alderney, Sark en Herm. In deze gids zijn ook een 6-daagse route met de bus, wandelen en huurfiets, en een fietsroute en twee wandelroutes opgenomen. Verder informatie voor de sportliefhebber, speciale aandacht voor kinderattracties, evenementen, verwijzingen naar internet en praktische info, met low budget tips. De gids besluit met klein taalgidsje, praktische informatie, een atlas en een losse kaart waar ook de plattegronden van St. Helier en St. Peter Port op staan en die verpakt zit in een plastic hoesje. Een overzichtelijke en compacte gids die mede door een flink aantal kleurenfoto's snel een indruk geeft van de bestemming. Door de uitvoering ook makkelijk in binnenzak of tas mee te nemen.

Specificaties

Nederlands | 9783829758390 | 140 pagina's

Titel Jersey & Guernsey : Kanaaleilanden
Uniforme titel Jersey en Guernsey
Auteur Martin Müller
Secundaire auteur Rob Enthoven ; Gerard L.M. Harmans
Type materiaal Boek
Editie 1ste druk;
Uitgave Loosdrecht : 62 Damrak/MAIRDUMONT, 2020
Overige gegevens 140 pagina's - illustraties, kaarten - 19 cm - Losse kaart
Annotatie Met register - Vertaling van: Kanalinseln. - 10. aktualisierte Auflage. - Ostfildern : MAIRDUMONT, 2019. - (Marco Polo Reiseführer) - Oorspronkelijke titel: Kanaaleilanden, geschreven door Hans-Peter Reiser: Houten : Van Reemst ; Antwerpen : Standaard, (c)1998. - (Marco Polo)
ISBN 9783829758390
PPN 423427857
Rubriekscode Groot-Brittannië 995.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kanaaleilanden; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Groot-Brittannië (Kanaaleilanden)

Relaties/Serie

Marco Polo
Boek

Marco Polo reisgidsen geschreven door kenners (1991-...)

vol.
Uitgeleend