Escape room. 1: Los de raadsels op en kraak de code : het geheim van de Wanstein Club
Boek

Escape room. 1: Los de raadsels op en kraak de code : het geheim van de Wanstein Club ([2019]), Ivan Tapia ; vertaling [uit het Spaans]: Joost Mulder ; redactie: Madeleine Gimpel

Samen met onderzoeksjournalist Candela Fuentes raak je betrokken bij een internationale samenzwering. Ontsnap door de raadsels op te lossen en de codes te kraken. Met illustaties in zwart en geel. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Dit is met recht een puzzelboek met als uitgangspunt een ontsnappingsverhaal 'Het geheim van de Wanstein Club', met als hoofdrolspeler Candela Fuentes. De hoofdstukken staan door elkaar, en het is de bedoeling dat je de juiste volgorde vindt. Samen met Candela los je raadsels op, die een getal of code opleveren, die aangeven op welke bladzijde het verhaal verder gaat. En als je het niet meer weet, is er aan het eind van elk hoofdstuk een verwijzing naar een pagina met aanwijzingen waar je verder kunt. Er zijn allerlei typen raadsels in het verhaal verwerkt, zoals het vinden van schilderijen, doolhoven met letters, kleuren, getallen en zo meer, een telefoon- en een computerraadsel. Maakt deel uit van de reeks 'Escape room'*; de delen zijn onafhankelijk van elkaar te gebruiken. De uitgave staat vol met tekeningen in geel en zwart, die de soms vrij moeilijke intelligentiespelletjes ondersteunen. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789043921510 | 176 pagina's

Titel Escape room. 1: Los de raadsels op en kraak de code : het geheim van de Wanstein Club
Secundaire auteur Ivan Tapia ; Joost Mulder ; Madeleine Gimpel
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Kosmos Uitgevers, [2019]
Overige gegevens 176 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Escape book : el secreto del Club Weinstein. - Barcelona : Lunwerg, (c)2017
ISBN 9789043921510
PPN 421924101
Rubriekscode 621.7
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Raadsels
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Puzzels

Relaties/Serie

Escape room
Boek

Escape room (2019-...)

vol. 1
Uitgeleend