Redding in de maneschijn
Boek

Redding in de maneschijn ([2019])/ Paula Harrison, Jenny Løvlie, vertaling [uit het Engels]: Saskia Martens

Kitty wil net zo'n heldin worden als haar moeder. Mama heeft superkrachten als een kat. Op een avond vraag een kat Kitty's hulp. Kitty kan met hem praten. Misschien heeft ze ook superkrachten? Durft ze met Figaro mee te gaan over de hoge daken? Met veel stoere tekeningen. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Kitty zou graag net zo'n stoere superheld zijn als haar mama. Wanneer Kitty zich op een avond als heldin verkleedt, gebeurt er iets onverwachts. Een kat vraagt om haar hulp. Dit wordt Kitty's eerste avontuur buiten, midden in de nacht, als ze op pad gaat om katten te redden met haar eigen katachtige superkrachten. Een onschuldig avontuur waarin het jonge meisje Kitty voor het eerst haar krachten ontdekt en katten redt uit nood: of het nu een boom is of een hoge torenklok. Ze overwint haar eigen angsten en onzekerheden. Kitty kan praten met katten, ze heeft supergehoor en zicht, is supersnel en maakt supersprongen. Voor alle liefhebbers van katten en heldinnen. Kitty zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn in het donker of voor hoge hoogtes. Auteur Paula Harrison staat bekend om haar reeksen over jonge meisjes die heldin zijn. Met veel leuke illustraties in zwart-wit en steunkleur oranje. Het boek heeft grote letters en weinig moeilijke woorden en is daardoor makkelijk te lezen. Sommige pagina's zijn zwart als de nacht met witte letters. Aantrekkelijk omslag met gouden glinsterende details. Eerste deel van een serie. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789403213279 | 119 pagina's

Titel Redding in de maneschijn
Auteur Paula Harrison
Secundaire auteur Jenny Løvlie ; Saskia Martens
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Blloan junior, [2019]
Overige gegevens 119 pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Tekst: Paula Harrison, illustraties:Jenny Løvlie - Vertaling van: Kitty and the moonlight rescue. - Oxford : Oxford University Press, 2019
ISBN 9789403213279
PPN 424096935
Genre sprookjes
Thematrefwoord Magie ; Helden ; Katten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Kitty
Boek

Kitty (2019-...)

vol.
Uitgeleend
Paula Harrison