De laatste hoop
Boek

De laatste hoop (2019)/ Erin Hunter, vertaald [uit het Engels] door Pauline Akkerhuis

Terwijl Lindepoel de nachtelijke trainingen van de krijgers van het Duistere woud bespioneert, gaan Duifvleugel, Gaaiveder en Leeuwvlam op zoek naar de vierde kat uit de profetie. Want die vierde kat is de enige hoop op overleving voor de Clans. Dan barst de strijd los. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit zesde boek van de vierde serie, 'Teken van de sterren'*, uit de reeks Warrior Cats, loopt de spanning flink op. Terwijl Lindepoel de nachtelijke trainingen van de krijgers van het Duistere Woud nog steeds spionerend volgt, moeten Duifvleugel, Gaaiveder en Leeuwvlam, de drie katten uit de profetie, op zoek naar de vierde kat. De vierde kat die de enige hoop op overleving van de Clans is! Als de strijd uiteindelijk losbarst, stroomt het kattenbloed rijkelijk en zijn verliezen niet te overzien. Met hulp van oude bondgenoten én de vierde kat is de overwinning aan de Clans. Een bitterzoete overwinning: Vuurster sterft haar laatste leven... Wederom een verhaal dat ondanks/dankzij het bekende stramien leest als een trein, waarin oude verhaallijnen zich vermengen met het feit dat trouw aan de SterrenClan niet meer voor iedere kat vanzelfsprekend is. Levenswijsheden (voor dier én mens) en wisselende, vlot beschreven gebeurtenissen vormen samen een meeslepend geheel. Op naar serie vijf - want ook hier geldt: 'elk einde is een nieuw begin'! Vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059246409 | 411 pagina's

Titel De laatste hoop
Auteur Erin Hunter
Secundaire auteur Pauline Akkerhuis
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Fantoom, 2019
Overige gegevens 411 pagina's - 22 cm
Annotatie Op rug: "Warrior cats IV ; boek 6" - Vertaling van: The last hope. - Working Partners Limited, 2015 - (Omen of the stars)
ISBN 9789059246409
PPN 424019744
Genre dierenleven
Thematrefwoord Katten ; Profetieën
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Warrior cats. Teken van de sterren
Boek

Warrior cats. Teken van de sterren (2017-...)

vol. 6
Uitgeleend