Van baby tot peuter
Boek

Van baby tot peuter alles over de ontwikkeling in de eerste 18 maanden ([2019])/ Ouders van Nu, redactie: Ouders van Nu, Dorette Kostwinder ; illustraties: Anna Bay

Alles over de ontwikkeling van een baby, met van week tot week informatie over eet- en slaappatroon, wat de baby al kan, ziet en begrijpt en de mijlpalen die hij bereikt.

Aanwezigheid

Recensie

Alles wat je over de ontwikkeling van je baby wilt weten en nog veel meer vind je in dit boek. Van week tot week (en vanaf de vierde maand van maand tot maand) krijg je informatie over het eet- en slaappatroon, wat de baby al kan, ziet en begrijpt, en de mijlpalen die hij bereikt. Darmkrampjes, borstvoeding, boertjes en alle andere dagelijkse dingen komen uitgebreid aan bod. Daarnaast is er aandacht voor jou als moeder; omgaan met gebroken nachten, borstvoeding geven op het werk en de invloed van een baby op relatie en seksleven. Bij iedere week vind je aparte kadertjes met weetjes, tips en dingen om deze week te doen. Losse hoofdstukken behandelen onderwerpen als de eerste verjaardag en zo leert je baby praten. Achterin vind je slaap- en voedingsschema's voor verschillende leeftijdsfasen en een register. Uitgebreid handboek voor nieuwe ouders door de makers van het bekende tijdschrift Ouders van Nu. De overzichtelijke vormgeving met duidelijke kopjes en uitgebreid register maken het boek ook heel geschikt om even snel iets in op te zoeken.

Specificaties

Nederlands | 9789021574097 | 243 pagina's

Titel Van baby tot peuter : alles over de ontwikkeling in de eerste 18 maanden
Instelling Ouders van Nu
Secundaire auteur Dorette Kostwinder ; Anna Bay
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Kosmos Uitgevers, [2019]
Overige gegevens 243 pagina's - illustraties - 25 cm
Annotatie Met register
ISBN 9789021574097
PPN 423023454
Rubriekscode 615.73
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Babyverzorging ; Peuterverzorging
PIM Rubriek Opvoeding en Onderwijs
PIM Trefwoord Babyverzorging