Officieel Fortnite jaarboek
Boek

Officieel Fortnite jaarboek (september 2019)/ Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Richard Borgman

Wat waren de hoogtepunten van het online computerspel Fortnite, verdeeld over negen seizoenen vanaf de start in 2017. Met schermafbeeldingen in kleur uit het spel. Vanaf ca. 9 t/m 16 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Fortnite is een gratis online computerspel dat veertig miljoen spelers, jong en oud, wereldwijd tegen elkaar spelen. Doel is om als enige over te blijven op een eiland. De spelers verdedigen zich met wapens en bouwwerken. Het spel bestaat sinds 2017 en in dit boek wordt teruggeblikt op de opkomst van Fortnite en waarom het zo'n succes is. Vervolgens is aan elk seizoen een hoofdstuk gewijd met hoogtepunten. Zoals Seizoen 1: het begin van iets heel speciaals, Seizoen 2: ridders zijn zeker niet uit de mode en Seizoen 7: een koude wind waait over het eiland. Achterin is een quiz opgenomen, met de titel 'Ben jij de ultieme Fortnite-fan?'. Dit boek is een officieel product van de spelontwerper Epic Games. Ook de illustraties zijn van Epic Games en dat is een verademing na alle onofficiële gidsen met nep-plaatjes of slechte screenshots. Voor nieuwe spelers die willen weten hoe het spel ontstaan is en wat er allemaal is gebeurd. Maar ook voor 'veteranen' die willen nagenieten. Vanaf halverwege het jaar 2018 verschenen diverse boeken over hoe je Fortnite het beste kunt spelen. Dit boek is een must voor fans, officieel mag je het vanaf 12 jaar spelen, maar in de praktijk wordt het ook door jongere kinderen gespeeld. Vanaf ca. 9 t/m 16 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789030504627 | 71 pagina's

Titel Officieel Fortnite jaarboek
Uniforme titel Fortnite jaarboek
Secundaire auteur Richard Borgman
Type materiaal Boek
Editie Eerste editie;
Uitgave Amsterdam : Meis & Maas, september 2019
Overige gegevens 71 pagina's - gekleurde illustraties - 30 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: De beste momenten uit Battle Royale. - Omslag vermeldt: Dit boek is een officieel product van Epic Games - Oorspronkelijke Engelse uitgave: Wildfire, 2019
ISBN 9789030504627
PPN 421574151
Rubriekscode 621.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Fortnite (computerprogramma)
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Videospelen