Beauty and the beast. Seizoen 3
DVD

Beauty and the beast. Seizoen 3 ([2016])/ Ron Koslow

Politierechercheur Catherine Chandler en Vincent Keller moeten, om samen te kunnen zijn, een offer brengen dat misschien groter is dan zij aankunnen.

Recensie

Seizoen 3 (2015; 13 afleveringen) van de Canadese dramaserie van de zender The CW, die is bedacht door Ron Koslov en losjes is gebaseerd op de gelijknamige serie uit 1987. Het verhaal biedt een combinatie van sciencefiction, romantiek en politiewerk. Hoofdpersoon is de zelfverzekerde en bekwame politieofficier Catherine 'Cat' Chandler (Kristin Kreuk). Jaren geleden is haar moeder voor haar ogen vermoord; zelf werd ze door een onbekend iemand - of iets - gered. In seizoen 3 ontdekken Cat en Vincent (Jay Ryan) dat het offer dat zij moeten brengen om voor altijd samen te kunnen zijn misschien wel groter is dan ze aankunnen. Een geheimzinnig en duister plan om supermensen te creëren zorgt voor steeds meer onschuldige slachtoffers. Ze proberen die onnatuurlijke krachten samen met J.T. (Austin Basis) en Tess (Nina Lisandrello) tegen te houden, maar uiteindelijk is het aan Cat en Vincent om hun lang gekoesterde bruiloft te gebruiken om een machtige moordenaar in de val te lokken. Beoordeling IMDb per aflevering: 8,4 tot 8,9. Mijnserie.nl: 8,0.

Specificaties

Engels | 5053083071585

Titel Beauty and the beast. Seizoen 3
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Jeff Renfroe ; Kristin Kreuk ; Ron Koslow
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Paramount, [2016]
Overige gegevens 4 dvd-video's (ongeveer 8,5 uur) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Kristin Kreuk, Jay Ryan, Nina Lisandrello. - Regisseurs onder anderen: Jeff Renfroe. - Engels gesproken, nagesynchroniseerd in Frans of Duits, in 4 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : Take 5 Productions, 2015 - Bevat ook onder andere: Season in review: The beast strikes again ; Gag reel ; verwijderde scènes
ISBN 5053083071585
PPN 408525797
Genre science-fiction - detectiveroman - romantische verhalen
Taal Engels