Beauty and the beast. Seizoen 4, The final season
DVD

Beauty and the beast. Seizoen 4, The final season (2018)/ Ron Koslow

Als iemand op de zwarte markt op zoek is naar 'beesten', gaat Vincent - inmiddels echtgenoot van politierechercheur Cat Chandler - undercover om de koper te ontmaskeren, een missie met veel risico's.

Recensie

Vierde en laatste seizoen (2016; 13 afleveringen) van de Amerikaanse dramaserie van de zender The CW, bedacht door Ron Koslov en losjes gebaseerd op de gelijknamige serie uit 1987. Het verhaal biedt een combinatie van sciencefiction, romantiek en politiewerk. Hoofdpersoon is de zelfverzekerde en bekwame politieofficier Catherine 'Cat' Chandler (Kristin Kreuk). Jaren geleden is haar moeder voor haar ogen vermoord; zelf werd ze door een onbekend iemand - of iets - gered. In seizoen 4 blijkt dat de huwelijksroes van korte duur is voor Cat en Vincent omdat iemand dreigt de identiteit van de 'beesten' te onthullen en op de zwarte markt iemand op zoek is naar 'beesten'. Als blijkt dat iemand het op Vincent gemunt heeft, duiken ze onder. Dan gaat Vincent undercover om de koper te ontmaskeren, een missie met veel risico's. Beoordeling IMDb per aflevering: 8,2 tot 8,8. Mijnserie.nl: 8,0.

Specificaties

Engels | 5053083142025

Titel Beauty and the beast. Seizoen 4, The final season
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Stuart Gillard ; Kristin Kreuk ; Jay Ryan
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : CBS dvd, 2018
Overige gegevens 4 dvd-video's (ongeveer 8,5 uur) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Kristin Kreuk, Jay Ryan, Nina Lisandrello. - Regisseurs onder anderen: Stuart Gillard. - Engels gesproken, Duits en Frans nagesynchroniseerd, 3 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : Take 5 Productions, 2016
ISBN 5053083142025
PPN 416208991
Genre science-fiction - detectiveroman - romantische verhalen
Taal Engels