The magicians. Seizoen 4
DVD

The magicians. Seizoen 4 ([2019])/ Sera Gamble

Het geheugen van de vrienden is gewist en hun identiteiten zijn veranderd, maar is hun magie voldoende hersteld om het tegen het ontsnapte Monster op te nemen? Vanaf ca. 16 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Vierde seizoen (2019) van een Amerikaanse fantasyserie (2015-) van de zender Syfy met Jason Ralph, Stella Maeve en Hale Appleman. The Magicians zijn een groep vrienden met magische krachten, die de wereld willen beschermen tegen kwaadaardige wezens. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Lev Grossman (vertaald als 'De magiërs'). Na het begin van de epische zoektocht naar de zeven sleutels, hebben de Magicians wellicht de magie hersteld, maar tegen welke prijs? Nu hun geheugen is gewist en ze nieuwe identiteiten hebben aangenomen, zijn ze kwetsbaarder dan ooit. Uit Castle Blackspire is Het Monster ontsnapt: onsterfelijk, machtig en het neemt de vorm aan van Eliot. Beoordeling IMDb: 7,6. Tomatometer: 93%. Hanh Nguyen (Indiewire.com 23-1-'19): seizoen 4 betreedt onbekend terrein maar heeft zijn magische glans niet verloren. (...) uitdagend, onderhoudend, verontrustend en soms ranzig, maar nooit saai (beoordeling: B+). Alan Seppinwall (Rollingstone.com 6-3-2019): de serie levert voortdurend lessen op over de problemen van de vroege volwassenheid. Vanaf ca. 16 jaar.

Specificaties

Engels | 5053083185510

Titel The magicians. Seizoen 4
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Chris Fisher ; Jason Ralph ; Stella Maeve ; Lev Grossman
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Universal, [2019]
Overige gegevens 4 dvd-video's (8 uur) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Jason Ralph, Stella Maeve, Olivia Taylor Dudley. - Regisseurs onder anderen: Chris Fisher. - Engels gesproken, nagesynchroniseerd in Frans, ondertiteld in verschillende talen waaronder Nederlands - Gebaseerd op een roman van Lev Grossman - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : Groundswell Productions, (c)2019
ISBN 5053083185510
PPN 423437984
Genre science-fiction - schoolverhaal - griezelverhaal
Thematrefwoord Tovenaars ; Schoolleven
Taal Engels

Relaties/Serie

The magicians
DVD

The magicians (2017-...)

vol. Seizoen 4
Uitgeleend