Titans. Seizoen 1
DVD

Titans. Seizoen 1 ([2019])/ Greg Berlanti

Richard 'Dick' Grayson alias Robin werkt nu als rechercheur bij de Detroit Police Department. Samen met Rachel Roth richt hij een team jonge superhelden op, dat de wereld moet beschermen tegen kwaadaardige krachten. Vanaf ca. 16 jaar.

Recensie

Seizoen 1 van een live-actionserie, gebaseerd op het superheldenteam 'Teen Titans' uit de DC Comics. Richard 'Dick' Grayson (Brenton Thwaites uit Oculus en Office uprising) werd opgeleid door Bruce Wayne/Batman en werkte jarenlang als zijn hulpje Robin in Gotham City. Als jongvolwassene wil hij afstand nemen van zijn mentor en werkt nu als rechercheur bij de Detroit Police Department. Hij komt in contact met Rachel Roth (Teagan Croft), een hoogsensitieve jonge vrouw die de dochter is van een demon en een menselijke vrouw. Samen met haar richt hij een team jonge superhelden op, dat de wereld moet beschermen tegen allerlei kwaadaardige krachten. Daarnaast hebben ze hun persoonlijke problemen. De andere leden van het team zijn Koriand'r (Anna Diop), ook bekend als Kory Anders/Starfire, een vrouw met geheugenverlies die hitte kan manipuleren en Garfield 'Gar' Logan (Ryan Potter), ook bekend als Beast Boy, die in verschillende dieren kan transformeren. Emily Ashby (commonsensemedia.org) noemt de serie duister van toon, met veel expliciet geweld en grof taalgebruik, gewelddadig en volwassen, niet geschikt voor de liefhebbers van de animatieserie 'Teen Titans'. Zij vindt dat het verhaal zich langzaam ontwikkelt en geeft de serie 3 sterren. Vanaf ca. 16 jaar.

Specificaties

Engels | 5051888249338

Titel Titans. Seizoen 1
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Brad Anderson ; Brenton Thwaites ; Teagan Croft ; Anna Diop
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Warner Home Video, [2019]
Overige gegevens 3 dvd-video's (11 × 45 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop. - Regisseurs onder anderen: Brad Anderson. - Engels gesproken, 2 talen nagesynchroniseerd waaronder Frans, 4 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van het televisieprogramma: Verenigde Staten : Warner Bros. Television, 2018 - Bevat ook onder andere: Raven and Robin: Dark rebirth ; Becoming Beast Boy ; Anna Diop having fun with Teagan Croft
ISBN 5051888249338
PPN 423496395
Genre science-fiction
Thematrefwoord Helden
Taal Engels