Attack of the killer whale!
Boek

Attack of the killer whale! (2018)/ adapted by: Robin Newton, series development editor: Fiona Davis ; illustrations: Judy Brown

Geronimo Stilton en zijn familie gaan op reis naar de Noordpool. Ze stappen aan boord van de boot van Kapitein Ingram en zijn hulpje Ramone. Terwijl ze tussen de ijsbergen varen, worden ze ineens aangevallen door een orka. Vanaf ca. 7 jaar.

Recensie

Geronimo Stilton en zijn familie gaan op reis naar de Noordpool. Ze stappen aan boord van de boot van Kapitein Ingram en zijn hulpje Ramone. Terwijl ze tussen de ijsbergen varen, worden ze ineens aangevallen door een orka. Ze verstoppen zich achter een ijsberg, maar Geronimo komt er al snel achter waarom de orka de boot aanvalt: Ramone en Kapitein Ingram hebben haar baby gevangen genomen! Het is nu aan Geronimo om ze te stoppen en de baby vrij te laten. Dit spannende avonturenverhaal speelt in op de populaire hype rondom het kinderboekenfiguur Geronimo Stilton. Het boek is onderdeel van Popcorn ELT Readers - een boekenserie voor beginnende lezers van het Engels. Vooral voor fans van Geronimo is dit boek een goede manier om Engels te leren. Dat lijkt bijna belangrijker te zijn geweest dan een goed boek waarmee kinderen de taal kunnen leren. Zo zorgen de illustraties niet altijd voor een goed begrip van het verhaal. Het boek sluit wel af met een informatieve spread over de Noordpool en vervolgens met twee spreads waarop taalopdrachtjes staan. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Engels | 9781407170060 | 32 pagina's

Titel Attack of the killer whale!
Auteur Robin Newton
Secundaire auteur Fiona Davis ; Judy Brown
Type materiaal Boek
Uitgave London : Scholastic, 2018
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
ISBN 9781407170060
PPN 422432334
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Orka's ; Noordpool
Taal Engels

Relaties/Serie

Geronimo Stilton ™
Boek

Geronimo Stilton ™ (2018-...)

vol.
Uitgeleend