Apex Legends
Boek

Apex Legends de strijd : een onofficieel Apex Legends-avontuur ([2019])/ Alain T. Puyssegur, vertaling [uit het Frans]: Textcase

Finn (16, ik-persoon) verloor in de Frontier War zijn rechterbeen en heeft nu een mechanisch kunstbeen. Toch schrijft hij zich in voor de beruchte Games. Iedereen denkt dat hij kansloos is. Hij komt onverwacht ver, maar kan hij de strijd winnen van de wrede Cycloon? Vanaf ca. 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Spannend avontuur in de virtuele werkelijkheid van het online survivalspel 'Apex legends'. Finn (16, ik-persoon) heeft in de Frontier War zijn rechterbeen verloren en heeft er een mechanisch kunstbeen voor teruggekregen. Alsof die gebeurtenis nog niet traumatisch genoeg is, blijkt dat Finn ook zijn vader is kwijtgeraakt - die ging naar het front en is nooit teruggekeerd. Finn is verzot op computergames en terwijl hij de pesterige stemmen van andere gamers al hoort, geeft hij zich als deelnemer op voor de Games, een mondiale wedstrijd voor gamers. Finn wordt inderdaad als een broekie gezien, maar hij is sterk en volhardend, oefent dagenlang, neemt goede raad aan, kan een goed team samenstellen en komt onverwacht ver in de strijd. Tijdens de heftige gebeurtenissen wordt hij geconfronteerd met de Cycloon, een van de tegenstanders in de Game. Wie gaat achter die wrede figuur schuil? Een spannende vertelling vol actie. Elk hoofdstuk wordt ingeleid met een korte 'wijsheid', een genummerde noot uit de zogenaamde 'Relatieve en absolute Apex Legends survivalgids'. Goed geschreven, niet enkel voor gamers; zeer geschikt voor kinderen die minder graag lezen. Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000370726 | 175 pagina's

Titel Apex Legends : de strijd : een onofficieel Apex Legends-avontuur
Auteur Alain T. Puyssegur
Instelling /TextCase, Deventer
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Van Holkema & Warendorf, [2019]
Overige gegevens 175 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Je ne suis pas une légende. - Paris : 404 éditions, (c)2019
ISBN 9789000370726
PPN 422996548
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Computerspelen ; Wedstrijden ; Gehandicapten ; Apex Legends (computerprogramma)
Taal Nederlands