BTS
Boek

BTS het ultieme fanboek van de Bangtan Boys : onafhankelijk en onofficieel : beleef het K-popfenomeen ([2019])/ auteur: Malcolm Croft, vertaling [uit het Engels]: Ingrid Hadders

Maak kennis met de zeven jongemannen van de Zuid-Koreaanse boyband BTS (Bangtan Boys), hun nummers en moves. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 12 t/m 16 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

K-pop (afkorting voor 'Korean Pop') is een muziekgenre uit Korea bestaande uit een mix van verschillende muziekstijlen, zoals hiphop- en popmuziek. K-popgroepen zijn vaak in de vorm van een boyband of girlband. Kenmerkend voor deze groepen: de optredens zijn van exceptioneel hoge kwaliteit, vooral op het gebied van dans. De uiterlijke verschijning van de groepsleden in bijvoorbeeld videoclips is extreem gepolijst. En de hits worden door de grote entertainmentbedrijven intern ontwikkeld. De Zuid-Koreaanse 'idoolgroepen' hebben inmiddels tientallen miljoenen fans wereldwijd. Ook in Nederland wordt K-pop omarmd, onder andere de K-popgroep BTS (Bangtan Boys), over wie dit fanboek (in bijna A4-formaat) gaat. Na een inhoudsopgave volgen spreads vol kleurenfoto's en veel tekst (in kleine letter) over onderwerpen als 'Voor ze sterren waren', 'De bandleden', 'Hitalbums'. In 2018 verscheen 'BTS : het verhaal van Bangtan'* van Cara J. Stevens. Hoewel het boek naadloos bij de commerciële wereld rondom de band aansluit, is het voor de echte fans een mooi en compleet (tot en met 2018) naslagboek over hun idolen. Vanaf ca. 12 t/m 16 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463592710 | 62 pagina's

Titel BTS : het ultieme fanboek van de Bangtan Boys : onafhankelijk en onofficieel : beleef het K-popfenomeen
Auteur Malcolm Croft
Secundaire auteur Ingrid Hadders
Type materiaal Boek
Uitgave Kerkdriel : Librero, [2019]
Overige gegevens 62 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Vertaling van: BTS : the ultimate fan book
ISBN 9789463592710
PPN 422631949
Rubriekscode 785.73
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen BTS
PIM Rubriek Muziek
PIM Trefwoord BTS