Toy Story 4
DVD

Toy Story 4 ([2019])/ directed by Josh Cooley, music by Randy Newman

Bonnie maakt op de kleuterschool van afval een poppetje: Vorkje. Als Vorkje wegloopt, proberen Woody en het andere speelgoed hem te redden. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De eerste 'Toy story' van Disney-Pixar verscheen in 1995 en was de eerste volledig met de computer geanimeerde film. Deel 4 is het regiedebuut van Josh Cooley. Cowboy Woody (opnieuw met de stem van Tom Hanks), astronaut Buzz en het andere speelgoed van de nu volwassen Andy heeft een nieuw onderdak gekregen bij kleuter Bonnie. Op haar eerste dag in de kleuterschool maakt ze van een spork en afval een poppetje dat ze Forky noemt en dat haar favoriete speelgoed wordt. Forky zelf is ervan overtuigd dat hij geen speelgoed is, maar afval en loopt steeds weg. Woody neemt het op zich hem te redden en belandt met het andere speelgoed in spannende en verrassende avonturen. Alle recensenten geven 5 sterren. Bor Beekman (Volkskrant 26-6-'19) concludeert: 'Toy Story 4, dat zich meer dan de eerdere delen buiten het gezinshuis afspeelt, vlecht het allemaal samen in een roadtrip vol vaart, verkwikkende humor en zuivere emotie. De animatiekunst is - zoals gewend - perfect. Áls dit het definitieve einde is van Toy Story, dan nemen we afscheid van iets groots. Zoveel plezier, zoveel vertelkracht.' Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Engels | 8717418551438

Titel Toy Story 4
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Josh Cooley ; Tom Hanks ; Tim Allen ; Randy Newman
Type materiaal DVD
Uitgave [Hoofddorp] : Disney DVD, [2019]
Overige gegevens 1 dvd-video (1 uur, 35 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Engelstalige stemacteurs onder anderen: Tom Hanks, Tim Allen, Keanu Reeves, Annie Potts. - 4 talen gesproken waaronder Engels en Nederlands, ondertiteld in het Nederlands, Engels of Frans - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : Pixar Animation Studios, 2019 - Bevat ook: Commentaar bij de film
ISBN 8717418551438
PPN 423675869
Thematrefwoord Speelgoed
Taal Engels