Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Fantastische LEGO ® ideeën
Boek

Fantastische LEGO ® ideeën bouwen met steentjes die je hebt : met ruimtewezens op de maan, een dino-avontuur en een verborgen schat! ([2019])/ Sarah Dees, vertaling [uit het Engels]: Paul van den Belt

Rond vijf avonturen over o.a. ruimtewezens op de maan, een dinoavontuur en een verborgen schat ga je aan de slag met legostenen. Met korte verhaaltjes en stapsgewijze uitleg met kleine kleurenfoto's. Vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Heb je behoefte aan inspiratie om met legostenen iets moois te bouwen? In deze bijna vierkante uitgave staan dit keer allerlei ideeën rond vijf avonturen, waaronder ruimtewezens op de maan, een dinoavontuur en een verborgen schat. Bij elk avontuur staat een overzicht van onderdelen en een stapsgewijze uitleg. Het is ook mogelijk om je eigen fantasie erop los te laten en ook je eigen stenen en kleuren te gebruiken. Na een korte introductie en een overzicht van de stenen gaat het Lego-feest van start. Bij het eerste hoofdstuk over de maan kun je na een korte algemene introductie aan de slag met het bouwen van o.a. ruimtewezens bouwen, een ruimteschip, maanrover en een slijmpistool. Ook bij deze losse bouwideeën staat een kort verhaaltje. De uitleg bestaat uit vele kleine kleurenfoto's (op een witte achtergrond) en begeleidende korte teksten in een heel kleine letter. Het taalgebruik is niet altijd eenvoudig, met soms lange zinnen, moeilijke woorden en 'Lego-jargon'. Met een inhoudsopgave en een register. Van dezelfde auteur verscheen 'Geweldige LEGO ideeën'*. De kleurrijke uitgave nodigt uit om aan de slag te gaan, zoals de ondertitel zegt: 'bouwen met steentjes die je hebt'. Vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789492899712 | 192 pagina's

Titel Fantastische LEGO ® ideeën : bouwen met steentjes die je hebt : met ruimtewezens op de maan, een dino-avontuur en een verborgen schat!
Auteur Sarah Dees
Secundaire auteur Paul van den Belt
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Condor, [2019]
Overige gegevens 192 pagina's - gekleurde illustraties - 23 cm
Annotatie Met register - Vertaling van: Epic LEGO adventures with bricks you already have. - (c)2017
ISBN 9789492899712
PPN 422944076
Rubriekscode 624.19
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Lego
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Speelgoed